reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
Ale brzusie sliczne!!
Kroptusia-piekny!
Michasia-piekne masz fotki w ciazy! pozazdroscilam i tez jestem umowiona na sierpien, zeby bylo co pokazac;)
Olgha-jaki gladziutki piekny brzusio!

ja w pierwszej ciazy przytylam 7kg!!! i nie byo to dziwne, bo pytalam gin. powiedziala, ze jest ok. wyniki mialam swietne, a synek 4200 wazyl;) oczywiscie jadlam normalnie, z reszta trudno bylo nie jesc, jak mi co rano swiezymi bulkami dogadzali, soczkami itd.w kolo Macieja). a czytalam, ze pod koniec ciazy juz sie nie tyje (ostatni miesiac chyba). przeczytalam w najnowszym pismie jakims, chyba m jak mama.

gratuluje brzusiow dziewczyny

Mieszkanko mojej dziewczynki w 29 tc ;-)

picture8720.jpg

picture8721.jpg

picture8722.jpg

Prześliczne wszystkie brzusie, ja bym chciała taki mniejszy:) a nie z tych większych, Kroptusia rozpanoszył się twój Maluszek! Elinek, super że tak wysoko, mój brzuch nisko, więc się meczymy..... Olgha, naprawdę gładź normalnie!

A to nasze mieszkanko w końcu 31 tyg.

Załączniki

• 30tydz.jpg
    30tydz.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 31 tydz.jpg
    31 tydz.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 64
Dzieki dziewczyny;-)gładki jest i rozstępy tylko kolorem jaśniejszym się ujawniają .Już marzę o pazdzierniku i płaskim brzuszku,dziś miałam taki piękny sen :-Dbrzusio lepszy niz przed ciążą...ah te sny:rofl2:
Kroptusia-wygrywasz konkurs na najwygodniejsze mieszkano maleństwa!super brzuszek!!
elinek-też ślicznie i tak wysoko wygodnie:-)
szyszunka-masz co dzwigać ale to słodki ciężar:)

reklama
Do góry