reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Dziex dziewczyny ;-)

Alex no niesamowite jaka ty figurasna!;-):-)
Kiedys ogladalam rozmowy w toku np i tam bylo,ze w ciazy 5 kilo poprzytywaly dziewczyny... szok! Ja mam problem z przytyciem.. tyje tylko w ciazy! Ale jak juz ktos 5 kg na cale 9 mc.. to dla mnie to niesamowite jest :confused::tak::-D

Michasia przepiekna sesja :-) Moj M powiedzial,ze tez mi zrobimy.. mysle,ze juz niedlugo ...:happy2:

reklama
No ja mam póki co 5kg na plusie, tzn. teraz być może już 6, nie wiem bo trzy tygodnie się nie ważyłam. W całym pierwszym trymeście przytyłam 1,5kg a teraz idzie mi równo kilogram na miesiąc. I nie odchudzam się! Jem normalnie, wyniki mam dobre, synek też zdrowy, choć mały jest robaczek. :blink:Wszystko od organizmu zależy. Tak szacuję że z ok.11kg w sumie przytyję. To przecież normalny wynik taki książkowy.:blink: Co innego kiedy kobity tyją po 7kg w ciągu całej ciąży to już faktycznie dziwne. :confused::szok: No chyba że rodzą wcześniaki wtedy jestem w stanie zrozumieć bo w sumie pod koniec się najwięcej tyje.

Hmmm... ja mam 9 na plusie-brzusio chyba taki standard, a mezus ostatnio z takim zdziwieniem spojrzał na mnie i z przerazeniem w oczach wypowiedzial brzeczace mi do tej pory w uszach slowa "Kochanie ten Twoj brzuszek taki wieeeeelki, on juz na pewno nie urosnie...wszystko z nim w porzadku ?" - i nie wierzy mi, ze on jeszcze z 2 razy urosnie ...dzidzia ma dopiero 1300 g - trzeba rosciągnąc się na dodatkowe 2 kg :)
moim zdaniem grunt to dbac o siebie..i maly i duzy brzusio(my) moze byc piekny - to czas kiedy mamy wygladac jak opiekuncze mamy a nie seksbomby :)
a tu link

Ile przytyjesz w ciąży

moja córcia :-)

Załączniki

• 2009-06-25 20;44;42.jpg
    2009-06-25 20;44;42.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 62
Michasia-super sesja!mały fotograf Ci rośnie:)
Alex-bąbelek jak po ukąszeniu komara;-)zgrabniuśki maxymalnie
Wstawiam mojego olbrzyma bo nie mogłam się powstrzymac i samodzielnie fotę dziś strzeliłam-w końcu początek 28tyg:-):-):-)

Olgha śliczny ten Twój olbrzym :tak:

a to mój brzusio w 28 tyg. ( robione w poprzedni poniedziałek :) ) ;-) dziś zaczynam 30 :-D:-D i lecę się szykować na wizytę u gina ...

showFullSize.php

Alex....mnie się coś wydaje że jak ty do 7 kilo dobijesz to będzie i tak dużo:tak::tak::tak::tak:...taka Twoja uroda... a brzusio słodki:tak:
Olgha....no pniękny brzusio...i konkretny..
Elunia....się maleństwo widać wygodnie wylożyło...

reklama
Do góry