reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

syla24 mi się zawsze podobało jak kobieta w ciąży miała taki wystający pepuś :-) z synem najpierw miała wklęśnięty a potem się rozpłaszczył.. a teraz mam taki troszkę wypukły.. ale wciąz mi mało :-D bo to uwypuklenie jest w dziurce.. i zastanawiam się czy później jak brzucho jeszcze urośnie to czy się rozpłaszczy.. czy wyjdzie z dołka i będzie wystawał tak na maksa :-D

cudne brzuszki dziewczyny :-) ja powoli zbieram się na kolejną sesyjkę swojego :-)

reklama
brzuszki są naprawdę piękne... a tak a pro po do tej pory spotkałam tylko jednego faceta (oprócz mojego), który zachwyca się brzuszkami w sensie tym jak to określił "cudem natury", małym człowieczkiem w środku. Zazwyczaj faceci mają przerażenie w oczach lub totalne zdziwienie, zabawnie wyglądają, sprawiają wrażenie jakby myśleli "ona zaraz wybuchnie...raaany co to takie wielkie..." albo" oby teraz nie urodziła ..."- i szybko zmywają się z pola widzenia :-D

30 tydzień :-)

picture8812.jpg

iwonka..no solidny brzuszek masz:tak::tak::tak: to tak jak ja:-D
Syla...no chyba żartujesz???? zarąbisty ten Twój pępek i możesz go choćby na wierzchu nosić:tak::tak::tak:

reklama
Do góry