reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Witajcie. Po raz pierwszy "odzywam" sie na forum chociaz czesto czytam Wasze wypowiedzi i odpowiedzialy one na wiele dreczacych przyszla mame pytan :tak:Wklejam moje pierwsze zdjecie z 5t3d ciazy. Pozdrawiam cieplutko:-)

Załączniki

• 100_2852.jpg
    100_2852.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 104
Ostatnia edycja:
reklama
A tu kruszynka w 10 tc

Załączniki

• usg.JPG
    usg.JPG
    51,3 KB · Wyświetleń: 97
  • usg2.JPG
    usg2.JPG
    54,5 KB · Wyświetleń: 90
Wróciłam z drugiego usg. :-) Miałam robione przez brzuch (mojej gin coś się pokićkało). Wszystko jest w porządku, małe jest już całkiem duże:-D 5,8cm więc wyprzedza termin z ostatniego usg i OM o jeden dzień.;-) ;-) Machało do Nas :-D
picture4574.jpg

12tydzień 1dzień

ja będę miała usg równo w 12 tyg., we wtorek ... i chyba nie wytrzymam ehhh już chcę żeby i mi dzidzia pomachała :-)

A tu moje malenstwo, tez machalo raczka i nawet kopnelo w ekranik hihi cudowne uczucie dzis rowniutko 12 tydzien a dzidzia ma 54mm

Załączniki

• Picture 1.jpg
    Picture 1.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 127
Mój E.T. :-D Przy odrobinie wpatrywania się można zauważyć buzię z oczami, kawałek brzuszka i rączki podniesione do góry :-) Jakby się przykleił do monitora ;-)
ET500.jpg

reklama
To moja fasolka dzisiaj - mam nadzieje ze dobrze wkleilam
To tak dobrze zobaczyc maluszka :blink:

Załączniki

• luty 09 032 baby1.jpg
    luty 09 032 baby1.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 122
Do góry