reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

No prześliczne :-) U mnie też prawie nic nie widać, chyba że "wypnę" brzuch,to wtedy można dyskutować... Wygląda na to,że jeszcze muszę poczekać.

reklama
Kroptusia Twój brzuszek jest wprost do pozazdroszczenia :tak:. Śliczny.
Ja,owszem nie dopne się już w większości spodni, ale coś podejrzewam że u mnie to raczej tłuszczyk sie taki nazbierał. ;-).

Kroptusia a Ty się czasem nie spodziewasz bliźniaków??jak napisałaś ze zdjęcie było robione 3 tyg temu to wtedy bylaś w 10 tyg??naprawde masz duży brzuszek fajny bo juz taki widoczny:)

Hehe no mnie w pracy tez meczyli ze blizniaki :)) ale lekarz pewny ze jeden ale konkretny ostatnie usg 8cm :-) a brzuszek to widac taka nautra moja....

To jest brzuszek z 13 tygodnia :-)

a to moje dzieciątko:) nóżkami wymachiwało, rączką jedną również machało a druga tak jakby pod główką sobie trzymało:)

Załączniki

• 100_2997.jpg
    100_2997.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 113
śliczny brzuszek u mnie jeszcze nic nie widac a jestem teraz w 11:(no jedynie co widać to sadełko po poprzedfniej ciąży hiiihi

a to moje dzieciątko:) nóżkami wymachiwało, rączką jedną również machało a druga tak jakby pod główką sobie trzymało:)

naftanalek prześliczny ten Twój dzidziuś. Naprawdę super go widać. Widać jak sobie leży i nóżkę w górze trzyma... jej.... już się nie mogę doczekać kiedy swojego zobaczę:-):-):-)

Kroptusia, Renifer_24 sliczne macie brzusiaki. Moj tez sie juz pojawia, zwlaszcza jak se najem :-D
Za pare dni dodam fotke.

reklama
No to i ja doklejam :
Pierwsze : Fasolka miala 8 tyg - 12.02
picture4842.jpg

Drugie : Fasolka ma 10 tyg - 26.02
picture4843.jpg

Jakas taka troszke wstydliwa bo uciekala ;o) i pokazywala tylko plecki.
Kolejne bedzie dopiero 26.03 :o(

... i sorrki za tak orgomiaste zdjecia - jeszcze experymentuje w tej kwestii

Do góry