reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

post_ptaszyna- piękne usg :tak: to już widać, że kawał bobasa masz w brzuszku;-)Jestem pod wrażeniem.

reklama
witam...

i ja dorzucam swoje zdjęcie :-) mojego/mojej Bambini. zdjęcie jest już "stare" było robione w 5t i widac tylko pęcherzyk, ale w poniedziałek mam kolejną wizytę i na pewno dorzucę nową fotę.
jest to zdjęcie zdjęcia:-) stąd "powalająca" jakość- ręce mi się trzęsły strasznie.

Załączniki

• 009.jpg
    009.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 101
post_ptaszyna ja w 12 tyg będę miała usg genetyczne ... już się nie mogę doczekać aż zobaczę swoją dzidzię tak dużą jak na Twoich zdjęciach !! :-) a nic między nóżkami nie było już widać :-D?

Mi wybił wczoraj 12tydzień i w środę idę na drugie usg. Wszyscy mówią że już powinnam mieć przez brzuch, a będę mieć jeszcze "dowciapne". Wy dziewuszki już genetyczne macie, a ja ?? :wściekła/y: Już się nie łapię.

post_ptaszyna ja w 12 tyg będę miała usg genetyczne ... już się nie mogę doczekać aż zobaczę swoją dzidzię tak dużą jak na Twoich zdjęciach !! :-) a nic między nóżkami nie było już widać :-D?

no nic pewnego. Pani doktor nie miała pewności:-)

Mi wybił wczoraj 12tydzień i w środę idę na drugie usg. Wszyscy mówią że już powinnam mieć przez brzuch, a będę mieć jeszcze "dowciapne". Wy dziewuszki już genetyczne macie, a ja ?? :wściekła/y: Już się nie łapię.
To zależy też od jakosci aparatu. U mojej pani doktor miałabyś na bank przez brzuch. Mówiła mi że jak ktoś ma bardzo dużą nadwagę to wtedy robią jeszcze dowcipnie bo wtedy tłuszyk może przeszkadzać w odbiorze ale Ty to przecież jesteś przecinek:-):-):-).
Także wydaje mi się że to przez jakość sprzętu.

ja mam nadzieję że genetyczne w 12 tyg. będę miała przez brzuch, idzie ze mną mój mąż.... mój lekarz jest mężczyzną ... mąż na usg dowcipne raczej nie pójdzie :-)

ja mam nadzieję że genetyczne w 12 tyg. będę miała przez brzuch, idzie ze mną mój mąż.... mój lekarz jest mężczyzną ... mąż na usg dowcipne raczej nie pójdzie :-)

u mojego lekarza jest tak, że jeśli nawet trzeba zrobić usg "dowciapne":-) a jest z Tobą mąż, czy Partner to lekarz robi to usg, potem kobieta się ubiera, a potem Lekarz prosi "Pana Tatę" by przyszedł zobaczyć dzidzię. cofa po prostu zapis usg tłumaczy wszystko drukuje fote i już:-)

przynajmniej nas przy pierwszym usg lekarz tak " załatwił"

reklama
Witam,
Przesyłam Wam zdjęcie mojego małego bąbelka, które dostałam w 9 tc. Mama się śmiała, że wygląda jak mały misiek Haribo :D
Teraz jesteśmy w 11 tc i czekamy na bardziej dokładne ;))

Ps. zdjęcie trochę upaćkane żelem do USG :crazy:
picture4421.pdf

Do góry