reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Oliwa - Hehehe z tym żelkiem HARIBO to się uśmiałam, hehehe :-D Ale ten żelek to najpiękniejszy żelek jakie mogą istnieć w nas! Pozdrawiam :tak:

Ja dziewczyny niestety nie mam jeszcze kolejnego (3 już z koleji) USG bo ginka kazała mi przyjśc dopiero w II połowie marca, więc ja już dosłownie na drugą połowę się zapisałam bo na 16 - tego na godzine 12:00 :-) i jak będę miała zdjątko to odrazu wkleje :-)

reklama
Początek 13-go tygodnia

Załączniki

• DSCF0003.jpg
    DSCF0003.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 133
Wczoraj zaczęłam uwieczniać mój brzusio bo dopiero teraz ''ruszył z miejsca ''i wygląda w końcu ciążowo:)1 dzień 9 tyg.fotka z wczoraj z rana.To moja 3 ciąża -w 2 taki brzuszek miałam w ok.13-14 tyg:)

Oliwa śliczny misiaczek haribo:-):-):-)
Ja idę w piątek na USG i to też będzie 9 tydzień.
Tak się wpatruję w Twoje USG i ja tam jakbym dwa miśki haribo widziała;-)

Heh, ja też tak pomyślałam, ale moja ginekolog powiedziała, że to pęcherzyk żółtkowy ;) Ciekawie by było, gdyby się okazało, że to jednak drugi bąbel :)))

śliczne te Wasze maluszki, to cudowne, ze można je podejrzeć, ja idę podglądać w piątek, wiec wtedy pewnie podeślę zdjecie!

dziewczyny - Wy te zdjecia skanujecie? czy dostajecie na płycie? bo ja bym sie chciała wkleic, tymczasem gdy zeskanuję to wychodzi mi tylko czarna kartka... :szok:

kurcze dziewczyny też bym już chciała Wam sie pochwalić, mam co prawda dwie fotki ale skanera brak:crazy: w poniedziałek ide na usg genetyczne może wezmę płytkę:confused: tylko nie wiemczy moja Pani doktor nagrywa :baffled:
Super fasolki w Was rosną oby tak dalej:happy:

reklama
Super fotki :-) I coraz lepiej widać na nich kształtujące się małe człowieczki :-D
Renifer ja zrobiłam zdjęcie zdjęcia.Juto może wstawię ze świeżymi z jutrzejszej wizyty.

Do góry