reklama
ja osobiście widzę to po sobie i gdzieś czytałam, że zależy to od silnych mięśni brzucha, jeśli sa twarde, masz je wyćwiczone, to brzuszek pojawi sie później, bo mięśnie mocno sie trzymają, tak miałam też w 1 ciaży, wyszedł dużo później, a jak mięśnie sa słabe, rozciągnięte, to wtedy widać szybciej, np. w drugiej ciaży widać szybciej!
no i chyba jeszcze zalezy to od budowy, jedne są szczupłe i nie wiadomo gdzie to dziecko sie mieści, bo długo nic nie widać, a inne są grubsze i ledwo sie zacznie a już widać. ale to moje zdanie!
Kroptusia brzuszek piękny i ogromny!!!!dałabym Ci conajmniej 20tydz!!!
no i chyba jeszcze zalezy to od budowy, jedne są szczupłe i nie wiadomo gdzie to dziecko sie mieści, bo długo nic nie widać, a inne są grubsze i ledwo sie zacznie a już widać. ale to moje zdanie!
Kroptusia brzuszek piękny i ogromny!!!!dałabym Ci conajmniej 20tydz!!!
Ostatnia edycja:
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Dziewczyny,
Powiedzcie od czego zależy wielkość brzucha... kiedy zaczyna go widać itp. Ja w 10 tygodniu nie mam nic... zupełnie nic nie widać. Od czego to zależy?
to jest kwestia organizmu. Niektóre laski tak mają. Moja koleżanka w 7 miesiącu wygladała jakby sobie większy obiad zjadła i nikt jej nie wierzył że to 7 miesiąc. Urodziła przy tym dużą córę. Więc taki nasz urok po prostu.
Ja też mam już duży brzuszek ale głównie z tłuszczyku
O
onka
Gość
To moja druga ciąża i taki brzuszek w poprzedniej miałam ok 16 tyg, więc jakiś miesiac do przodu jestemtu 11 tydzień, pierwsze zdjecie z rana, drugi brzusio najedzony co prawda, ale i tak jak dla mnie za duży
![]()
DZIEWCZYNY WASZE BRZUSZKI SĄ REWELACYJNE, SUPER!!!!!!!!!!!
A to mój dzisiaj, kompletne nic, ale dopiero 8 tydzień i nie wiem jak ten brzuszek będzie rósł, bo przecież ja mam niespełna 15 lat
![]()
KOCHANA mojej znajomej córka też ma 15 - 16 lat i to bardzo drobna dziewczyna z niej, a brzusio pojawił jej się w 7 m-cu dopiero....
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona