reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

hmmm gatta śliczny brzuszek, ja też bym się cieszyała żebym miała taki malutki brzusio bo zaczyna mi brakowac ubrań ... już wszystkie bluzki mam wyciągniete do dołu hehe
A mam łożysko na tylnej ścianie ( to chyba nie zależy od wielkości brzusia) a wyglądam jak szczypiorek który połknął arbuza hehe i też się wszyscy ze mnie śmieją ale ja się tym nie przejmuje :-D jak ktoś się pyta ile przytyłam i mówię że już 9 kg to też mi nie wierzą bo ważę teraz 51 kg;-) .....
Ale ja jestem zdania że każda z nas wygląda pięknie w ciąży i z małym i dużym brzusiem :-D , tylko mój M tak nie uważa i mówi do mnie "gruba dupo" hehe:-D i jak w łóżku się rozpycham i karze mi się przesunąc to mu mówie że nie mogę bo mam grubą dupę i musze się tak rozpychac hehe
Pozdrawiam

reklama
Gatta mam nadzieje,ze dobrze to znosisz :tak: Bo ja bym sie pochlasatala... cale zycie slysze jaka chuda jestem... jak przytylam w pierwszej ciazy 16 kg, to nikt mi nie wierzyl i wiecznie,ze jestem chuda i czy cos jem... a to tak wkur*wia ! Przynajmniej mnie... :rofl2: teraz przytylam 10 a jestem w 24 tyg i nie zgadniesz ? Nikt nie widzi nic.. moze 3..w brzuchu..:crazy: a to zdjecie z pierwszej ciazy... 8 mc... czy widac ,zebym nic nie przytyla ?

Załączniki

• SUC51384.jpg
    SUC51384.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 92
A to ja tak rok temu.. moze wiecej troche, ale ogolnie prawie sie nic nie zmienilam :rofl2: Lubie te zdjecia :-D:-D:-D

Załączniki

• 0c48b04b9b.jpg
    0c48b04b9b.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 49
  • d3c66da006.jpg
    d3c66da006.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 49
gatta, nie przejmuj się, bo to w ogóle nie wskazane. Dziewczyny na pewno nie chciały cie urazić, choc reakcja była żywiołowa na twoje zdjęcia. Sama byłam zaskoczona i podobnie jak eli88 nie wyobrażam sobie jak w tobie ten dzidzuś jest, i co nie ulega wątpliwości, że ci zazdroszczę, bo ty po ciązy dojdziesz do siebie a ja tez dojdę... ale z 2 lata mi zejdzie... A to oglądanie brzuszków teraz jest może ciekawe, ale w 8,9 m-cu 90 % dziewczyn dużo oddałoby, zeby mieć trochę lżej. Ja osobisice posiadam niezłą bańkę i naprawdę martwię się co bedzie po porodzie, ale taka moja uroda że mi przybyło, na szczęście rozstępów brak, choc cellulit na udach trochę mnie wkurza.
Ps. odezwałam się choc nie pytana ale z racji wieku uzurpuje sobie prawo do mądrowania się.
pozdrawiam ;-)

dziekuje dziewczynom, ktore napisaly mile slowa. Prici faktycznie to czasami wkurzajace, jak kazdy pyta i niedowierza. ja tez mialam, tak, ze od razu po porodzie mialam zapadly wrecz brzuch. calee zycie myslalam, ze zostaje, bo przeciez macica jest jeszcze wieksza itd. a tymczasem mialam wlasnie zapadniety;) najwazniejsze, ze dzidzia czuje sie swietnie to najwazniejsze, a ja sama mam sie cudnie z moim malym brzuszkiem, lece wlasnie na aerobik dla ciezarowek, znow wzbudzac sensacje;) hihihi

buziory

reklama
no ten brzuszek taki to ja po ciąży chcę (pisałaś że będę miała więc jakby co to reklamacje składam jak nic):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak: bo mnie sporo przybyło a po poprzedniej też zostało duuuuuużo:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry