reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Michasia zdjęcia rewelacja - jak sesja zdjęciowa od fotografa, piękne

Syla mam nadzieję,że twój mąż żartuje z tą grubą dupą, bo chybabym go wykopała z łóżka.Mój do mnie mówi "moja kuleczko" i nawet mi się to podoba

Ostatnia edycja:
reklama
Gatta ja bez bicia przyznaję, ze zazdroszczę mocno, bo skoro dzidzia ma się dobrze, to nie trzeba więcej - nic tylko się cieszyć, że możesz normalnie funkcjonować! :tak::-D

Michasia piękna sesyjka brzusio pokaźny i piersi też :-D:-D
A ja tak czekam aż moje troszkę się powiększą :eek:

MamaKarola też pięknie :tak:

Princi to ja Ci oddam trochę swojego ciałka!!! :rofl2:

henrietta5 ja tak myślę że żartuje:-D ale skąd mam wiedziec co on tak naprawde myśli.... jemu to trudno dogodzic hehe bo i chuda i gruba źle. co ja mówie gruba .... jest za co złapac ;-)

Michasia: świetne zdjęcia!!!!:-D Mam znajomego fotografa i tak się własnie zmawiamy od jakiegos czasu na brzuszkową sesje. W sumie przed ciążą bawiłam się w modeling to czemu mam teraz rezygnować. :rofl2: Tylko brakuje mi troche do Demi Moore jeśli chodzi o rozmiar brzuszka także czekamy jeszcze trochę (i pewenie do zamierzonego efekt poczekamy do sierpnia) :rofl2:
Gatta: Ja przed ciążą miałam sporą niedowagę. Mówi się że kobitki z niedowagą "powinny" przytyć więcej niż normalne ale w rzeczywistości te co miały mega szybki metabolizm przed ciążą w ciąży też go będą miały.:sorry: I te co miały problemy z odrzywianiem też nagle nie zaczną jeść nie wiadomo ile.Faktem jest że brzuszek jednak mam - a w każdym razie większy o Ciebie:blink: Biodra i żebra mi wystają tylko piłeczke mam między biodrami. Koleżanki żartują że będę msiałą niedłgo nosić worek ziemniaków na plecach dla równowagi bo mnie będzie przeważało do przodu.:rofl2:
https://www.babyboom.pl/forum/membe...iwaniu-na-nasze-malenstwo-644/picture3113.jpg <-Ten patyczak to ja przed ciążą. Wyobraźcie sobie teraz taką samą mnie tylko z piłeczką z przodu.:blink:

agnieszka4.jpg
O, koleżanka z branży?;-) To może i ja sie czymś profesjonalnym pochwalę...:rolleyes2:
gallery-54259189-500x500.jpg
:blink:

no ten brzuszek taki to ja po ciąży chcę (pisałaś że będę miała więc jakby co to reklamacje składam jak nic):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak: bo mnie sporo przybyło a po poprzedniej też zostało duuuuuużo:tak::tak::tak::tak::tak:

dobra!;) serio po ciazy spadnie wszystko, jak jeszcze bedziesz karmila dzieciaczka to sie nie obejrzysz!

a z tym brzusiem moim to nieraz jest naprawe wkurzajace. dzis jak bylam na aero to trener z silowni sie smial ze mnie i powiedzial, ze wszyscy tu mysla,ze ja udaje ciaze;) dobrze, ze mezuniu byl na usg, bo tez juz dziwnie na mnie patrzyl;) hihhi

reklama
Do góry