reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Miochasia....super:-) a jaki mały wesoły facecik:tak::tak:
gatta:szok::szok::szok::szok::szok: wow..zatkało mnie ....ale jedno napiszę BOOOOOSSSSKKOOO

princi....podobujesz mi się:tak::tak:

reklama
a co do gatty.. to powiem szczerze że zazdroszczę.. ale tego że o ciuszki się martwić nie musi :-D ja nie mieszczę się już dosłownie w nic.. własnie czekam na paczki ze spodniami z allegro.. jedne juz dostalam wczoraj.. teraz mąż pojechał odebrac aviso.. i jeszcze jedna paczka musi dojsc.. i już teraz czasami jest mi tak strasznie ciężko.. a co to dopiero na końcówce ;-)

ale z brzuszkami to jest różnie.. moja teściowa do drugiego porodu jak poszła to każdy się jej pytał co ona chce na izbie przyjęć.. bo zero brzuszka..
żona kuzyna chodziła razem ze mną w pierwszej ciązy, ale miała termin miesiąc później niż ja.. i też nikt by nie powiedział że dziecka się spodziewa..
za to teraz moja kumpela ma termin 5 dni po mnie.. mi się wydawało że brzuszek mam spory.. ale przy niej wuglądam tylko jak obrzartuch :-D Ona ma brzusio jakby lada dzień miała rodzić ;-)

nie ważny jest brzuszek.. czy duży, czy mały, czy okrągły, kanciaty, zgrabny czy rozleziony w boki.. najważniejsze żeby dzidziuś się zdrowy urodził :-)

sliczne zdjęcia dziewczyny!
Gatta Twój brzuszek jest naprawdę nietypowy, ale widać na nim mięśnie. Naprawdę musisz dużo ćwiczyć.

Ah dziex :-D:-D:-D

Gatta no , ale naprawde suuuper ;-)
Michasia pieknie :-D

Anekzla witaj w naszym gronie :-D uwielbiam PINK :rofl2::rofl2::rofl2: hyhy

Gatta mam nadzieje,ze dobrze to znosisz :tak: Bo ja bym sie pochlasatala... cale zycie slysze jaka chuda jestem... jak przytylam w pierwszej ciazy 16 kg, to nikt mi nie wierzyl i wiecznie,ze jestem chuda i czy cos jem... QUOTE]

Ja tez chuda jesem, w pierwszej ciazy przytylam12
kilo i chcialabym zeby po ciazy mi tak zostalo!!! Wszyscy mi mowia ze pięknie teraz wyglądam, tak kobieco, że tylko mi w ciąży chodzić, sama też tak uważam, dla mnie bycie chudzielcem jest masakryczne, zazdroszcze kobietom kt.ore mają tu i tam, jak byłam nastolatką cieszyło mnie jak wyglądam bo niby taka laska i wogóle a teraz mnie to załamuje:wściekła/y::angry: a brzusio, niech rośnie jak najwięcej, to niesamowite nosić w sobie maleństwo, i to jak można podziwiać swój brzusio:tak::-p

tak więc BALONIKU MÓJ MALUTKI ROSNIJ DUŻY OKRĄGLUTKI:tak::-):-p:laugh2:

Gatta podziwiam cie, ja nie mogłabym tak ćwiczyć i ćwiczyć a już na pewno nie w ciąży:no::-p

reklama
Do góry