reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
gatta też mi tu coś nie pasi... przeciez nasze dziecinki mają teraz średnio około 35cm...! już w przypadku Alex spędza mi ta sprawa sen z powiek gdzie się ten jej maluszek mieści... a u ciebie to się chyba nawet 12cm fasolka nie ma jak pomieścić... :eek:

gatta na imageshack wybierasz "direct link to image" (na samej górze) i jak piszesz odpowiedź na forum musisz nacisnąć ikonkę z obrazkiem (Dodaj obrazek) i tam ten link wkleić

dziewczyny moja kolezanka miala identyczny brzuch w 23 tyg jak gatta, tez mi sie wierzyc nie chcialo ale teraz jest w 36 i ma przeogromny, i w obu ciązach tak miala ze brzusio pokazal sie póxniej.

ostatnio w pszpitalu rozmawialam z babeczką i ytam który to tydzien bo maly brzuszek miala.a on ze w 29 z bliźniakami!!!! szok! dzieci wazyly po kilogramie.
wczoraj jak weszlam do gina to on pyta czy juz rodzimy!! a ja mu niech pan wypluje te slowa, a on ojej a taki brzuch ze myslalem ze juz koncówka..hihii

ja mam w tej ciazy tez duzo mniejszy brzuch niz w pierwszej... az sie sama zastanawiam, czy wszystko gra... ? moze to jest uzaleznione od poprzecznego ułożenia dzidzi, bo narazie takowe mamy...? a moze od tego ,ze duzo mniej jak narazie przytyłam niz wtedy to i brzusio mniejsze...

hhihihi niech wierzy kto chce, chetnie moge sie spotkac;) dziewczyny wzbudzam sensacje tym brzuchem, ale mnie to nie dziwi, BO W POPRZEDNIEJ CIAZY MIALAM IDENTYCZNIE! GENY. I ZADNYCH JAJ SOBIE NIE ROBIE,NIE MOJA WINA, ZE NIEKTORE DZIEWCZYNY MAJA OGROMNE BRZUCHY A JA NIE I SZCZERZE MOWIAC BARDZO SE CIESZE,ZE JEST JAK JEST, BO PRZYNAJMNIEJ SIE NIE MECZE.
bylam w sobote na pobraniu krwi itd i pielegniarki wolaly jedna druga,zeby poogladac. na basen jak chodze to babki tez w szoku, prowadzaca mowi, ze jestem szczesciara, bo kazda babka by tak chciala (ja powiedziala, ze niekoniecznie, bo niektore kochaja to,ze im brzuszki widac). i watpie,zebym do konca miala wieli brzuchol, bo moj syn wazyl 4200 i mial 59 a brzuch mialam b. maly. dzidzia w 23 wazyla ponad 600g, lekarz powiedzial, ze wszystko ok, wiec jak on nie widzi problemu to ja tym bardziej.
wiele osob nawet nie wie, ze ja w ciazy jestem. poza tym to chyba tez chodzi moze o miesnie brzucha, sama nie wiem. w kazdym badz razie, jak juz pisalam b.sie ciesze, bo normalnie funkcjonuje, nawet na brzuchu lezec moge (ale oczywiscie niechetnie, bo po pierwsze sie boje,zeby nie pogniesc malenstwa, po drugie nie lubie), wiaze buty;) i robie wszystko, jak do tej pory.na poczatku lipca jedziemy nad morze, martwilam sie, ze moze brzuch bede miala wielki (podobno w drugiej ciazy szybciej go widac), ale widze, ze niekoniecznie. bardzo sie ciesze, bo nie chcialabym rodzince zmulac, ze sie zle czuje, albo mi niewygodnie, a tak w siate pogram, z synem pobiegam, poplywam.
ogolnie wesolo z tym brzuszkiem, smieja sie u mnie w rodzinie, ze pewnie bliznieta;) i ze tylko mi dzieci rodzic;) ale ja chce chyba dwojeczke

nie zarzucajcie mi, ze jaja sobie robie, bo po co mialabym to robic? zdj wkleilam, bo kazda wkleja, poza tym moim zdaniem brzuch troche urosl i dopiero jest co wklejac;) chcialam sie tu pochwalic, a tu takie komentarze,ze az przykro mi sie zrobilo. "jaja sobie z nas robisz", "cos mi tu nie pasi". przy innych brzuchach wychwalacie pod niebiosa, a u mnie hmmm tylko moj niepokoj wzbudzacie, bo pozniej bede sie zastanawiala czy na pewno wszystko ok. jak ktoras nie wierzy, coz... nie kazda bedzie z nas wygladala tak samo;)
jesli chodzi o wymiary dzidzi to wiem,ze ma kolo 30cm, ale co z tego skoro moj syn mial 59 a ja brzuch, jak w 6miesiacu?

Ostatnia edycja:
Może masz łożysko na tylnej ścianie:confused2::confused: Ja tak jak dziewczyny pisaly jak dotąd myślałam że mam mały brzuszek jak na 27 tydzień - z tym, że ja byłam wieszak przed ciążą i nadal wyglądam jak szkielecik z brzuszkiem. Ale powiem ci gatta, że ja to się cieszę że widać mi choć troszeczkę brzuszek, bo tak to jest mi przyjemnie jak ludzie się do mnie uśmiechają, jak mi ustępują miejsca (choć i to zdarza się rzadko ze względu na moje "gabaryty") i ogólnie nie patrzą na mnie jak na waraitke jak chce żeby mi ktos ustąpił. Choc i to się zdarza, bo ta jak pisałam mój brzszek jest mały, ale z Twoim wogóle juz byłoby mi głupio powiedzieć, "przepraszam jestem w zaawansowanej ciazy może mi pan/pani usąpić?":eek: No ale widać skoro nas nie wkręcasz to musisz miec naprawdę mocne mięśnie brzucha - podziwiam.

Ostatnia edycja:
reklama
tak, tak pomylilam sie, kwiatuszek przeciez!!! napisalam motyl, bo czytalam na forum opinie o tatuazu. mialo byc piek kwaiatuch. uwielbiam lotosy!!!

EMPOLAN dziekuje Ci bardzo

Do góry