reklama
MamaKarola
Zaciekawiona BB
mnie czasami jest glupio. wcale sie nie wciskam do kolejki lozyska nie mam na tylnej scianie. nie chce mi sie juz przekonywac. jakie wkrecasz w ogole? to forum dla nas, wiec jest sens? jestem wysportowana i pracuje jako modelka, wiec tez zawsze bylam szczupla. teraz tez cwicze regularnie, oczywiscie nie przesadzajac. chodze na zaj dla abek w ciazy i na aquaaerobik. jem co chce i mam maly brzuch. tez troche widac i sie ciesze ale nigdy nie bede miala brzuszka wiekszego i dobrze mi z tym, bo skora nmniej sie rozciagnie no i w ogole wygodniej. najwazniejsze, ze moja mala sie prawidlowo rozwija, czyli sluzy jej moj styl zycia pierwsza ciaza przebiegala podobnie, wiec nie spodziewam sie czegos innego w tej. moja mama tez miala maly brzusio i nie miala rozstepow (mam nadzieje, ze to tez sie utrzyma u mnie). sadze, ze wiecej do gadania maja geny, a miesnie dodatkowo pomagaja na pewno. Alex widzialam Twoje zdj na POKAZMY SIE i faktycznie szczuplutka bylas. nie wiem czy mialas niedowage czy nie, ale czytalam,ze dziewczyny takie wiecej tyja podczas ciazy (Ciebie chyba nie dotyczy )
MamaKarola
Zaciekawiona BB
Dziękuję bardzo Gatta. Powiem Ci, że moja koleżanka też była taka szczuplutka w ciąży. Taka uroda. Każda kobieta nosi ciążę inaczej.
eli88
Fanka BB :)
hahahaha wiecie co... gdyby gatta w zaawansowanej ciąży powiedziała tak jak alex napisała o tym ustąpieniu miejsca to pewnie ludzie by padli z wrażenia... a znów w moim oprzypadku nie musiałam być w ciąży a przeszło by to bez problemu
gatta sorki w imieniu moim dziewczyn za te "ataki" ale ja nigdy w życiu się z takim brzuchaskiem nie spotkałam.. i skoro piszesz ze lakarz mówi ze ok i ze dzidzia tak ładnie wazy to też spoko... po prostu moja wyobraźnia nie sięga tak daleko żeby wyobrazić sobie w tobie 600gram... miałaś jakąs operację usówania żołądka, wątroby itd...? (taki żarcik)
gatta sorki w imieniu moim dziewczyn za te "ataki" ale ja nigdy w życiu się z takim brzuchaskiem nie spotkałam.. i skoro piszesz ze lakarz mówi ze ok i ze dzidzia tak ładnie wazy to też spoko... po prostu moja wyobraźnia nie sięga tak daleko żeby wyobrazić sobie w tobie 600gram... miałaś jakąs operację usówania żołądka, wątroby itd...? (taki żarcik)
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
gatta...obiecujesz???? :-) to oki
a tak na poważnie to nic tylko się cieszyć..moja kumpela z pracy miała właśnie taki brzuszek i nikt jej nie wierzył jak była w 8 miesiącu bo wyglądała jakby się porządnie najadła..oczywiście dziecko urodziła i co?? brzuszek wklęsły:-)
Każdemu musiała pokazywać gdzie ten brzuch..się kobieta namęczyła no bo ile można słuchać nie???:-):-):-)
aa i nikt tu chyba nie myśli że ściemniasz no ale sama przyznać źe jesteś z wielkością brzucha nietypowa;-);-);-)
mamakarola...no brzuszek na solidny maluszek:-)
a tak na poważnie to nic tylko się cieszyć..moja kumpela z pracy miała właśnie taki brzuszek i nikt jej nie wierzył jak była w 8 miesiącu bo wyglądała jakby się porządnie najadła..oczywiście dziecko urodziła i co?? brzuszek wklęsły:-)
Każdemu musiała pokazywać gdzie ten brzuch..się kobieta namęczyła no bo ile można słuchać nie???:-):-):-)
aa i nikt tu chyba nie myśli że ściemniasz no ale sama przyznać źe jesteś z wielkością brzucha nietypowa;-);-);-)
mamakarola...no brzuszek na solidny maluszek:-)