reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Alex fajny kolorek :-D Ja tez zrobilam sobie na ciemno wlosy, wytrzymalam miesiac, moze dwa i wrocilam do blond.. jednak sie teskni! :rofl2:

Super babeczki jestescie ;-) Pozniej tez cos wrzuce ;-)

reklama
agnieszka4.jpg

Witam wszytskie mamusie. Na forum jestem nowa - jestem w 20 tygodniu ciazy juz wiedzac iz pod serduszkiem rosnie chlopczyk.

;) mnie czasami jest glupio. wcale sie nie wciskam do kolejki;) lozyska nie mam na tylnej scianie. nie chce mi sie juz przekonywac. jakie wkrecasz w ogole? to forum dla nas, wiec jest sens? jestem wysportowana i pracuje jako modelka, wiec tez zawsze bylam szczupla. teraz tez cwicze regularnie, oczywiscie nie przesadzajac. chodze na zaj dla abek w ciazy i na aquaaerobik. jem co chce i mam maly brzuch. tez troche widac i sie ciesze;) ale nigdy nie bede miala brzuszka wiekszego i dobrze mi z tym, bo skora nmniej sie rozciagnie no i w ogole wygodniej. najwazniejsze, ze moja mala sie prawidlowo rozwija, czyli sluzy jej moj styl zycia;) pierwsza ciaza przebiegala podobnie, wiec nie spodziewam sie czegos innego w tej. moja mama tez miala maly brzusio i nie miala rozstepow (mam nadzieje, ze to tez sie utrzyma u mnie). sadze, ze wiecej do gadania maja geny, a miesnie dodatkowo pomagaja na pewno. Alex widzialam Twoje zdj na POKAZMY SIE i faktycznie szczuplutka bylas. nie wiem czy mialas niedowage czy nie, ale czytalam,ze dziewczyny takie wiecej tyja podczas ciazy (Ciebie chyba nie dotyczy;) )

hahahaha wiecie co... gdyby gatta w zaawansowanej ciąży powiedziała tak jak alex napisała o tym ustąpieniu miejsca to pewnie ludzie by padli z wrażenia... a znów w moim oprzypadku nie musiałam być w ciąży a przeszło by to bez problemu :-D

gatta sorki w imieniu moim dziewczyn za te "ataki" ale ja nigdy w życiu się z takim brzuchaskiem nie spotkałam.. i skoro piszesz ze lakarz mówi ze ok i ze dzidzia tak ładnie wazy to też spoko... po prostu moja wyobraźnia nie sięga tak daleko żeby wyobrazić sobie w tobie 600gram... :-D miałaś jakąs operację usówania żołądka, wątroby itd...? :eek: (taki żarcik:-D)

reklama
gatta...obiecujesz???? :-) to oki
a tak na poważnie to nic tylko się cieszyć..moja kumpela z pracy miała właśnie taki brzuszek:tak::tak::tak::tak::tak: i nikt jej nie wierzył jak była w 8 miesiącu bo wyglądała jakby się porządnie najadła:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D..oczywiście dziecko urodziła i co?? brzuszek wklęsły:-):tak:
Każdemu musiała pokazywać gdzie ten brzuch..się kobieta namęczyła no bo ile można słuchać nie???:-):-):-)

aa i nikt tu chyba nie myśli że ściemniasz no ale sama przyznać źe jesteś z wielkością brzucha nietypowa:tak:;-);-);-)

mamakarola...no brzuszek na solidny maluszek:-):tak:

Do góry