reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

elinek znam ten koszmar również. nie lubię do gina chodzić zarośnięta a szczególnie w TYCH okolicach i golę się tamm przed wizytą ale że brzuch zasłania to muszę na wyczucię co da radę a reszta jakoś do lusterka zaglądać bo naczej się nie da. tak samo nogi:baffled: do kolan nie ma sprawy ogolę bez problemu ale powyżej.. sapię po takim goleniu potem jakbym conajmniej maraton przebiegła:baffled: ale postanowiłam, że od 38 tc bede już użyac tylko kremów do golenia. napaćkam na nogi i resztę i potem spłukac. wiem, że mój lekarz jest starej daty i pewnie nie jeden "łonowy zarost" kilkanaście lat temu widział ale jak dla mnie to takie jest niewygodne, niehigieniczne i chyba już rzadko spotykane. kobiety już coraz bardziej dbają o swój wygląd niż 10 lat temu

reklama
o taki olbrzym.. z dzisiaj rana, 34tc
DSC08196.JPG

DSC08197.JPG

a tak 2 tygodnie temu prezentowałam się na zlocie klubowym BMW w Pile.. jak małe prosiątko :roll:
SN851487.JPG

IMG_0012.jpg

ojj Michasia te kolejne 2 zdjecia nie chciały się ujawnić, na których twoerdzisz, ze wyglądasz jak prosiaczek.
ja pewnie bym miała bęben o wiele większy ale przed ciążą miałam 10 kg niedowagi i mi się teraz wyrównała więc dlatego pewnie 91 cm:tak:
a Ty masz bardzo zgrabny brzusio :) i taki gładziutki :)

Michasia - brzuszek może i spory, ale za to jaki zgrabniutki :) Więc nie ma się czym przejmować. Ja we wtorek miałam 97 cm, ale chyba mi już coś przybyło, bo sukienka sie na mnie opina :-D
PS. Ja też nie widzę tych dwóch "prosiaczkowych" zdjęć...:confused:

a to nasz domek w koncowce 34 tyg. :)

kurcze dziewczyny, czy wy tez odczuwacie takie klocie w pepku?... a w dodatku mam taka sucha skore na brzuchu ze moge na niej pisac... :sorry2:

tak kochana też mam kłucia w brzuchu ale najbardziej mnie denerwuje jak junior/ka napina dupke na wysokości wątroby bo mnie to po prostu boli:baffled: ale pytałam o te kłucia bo ja mam tak jakby mi ktoś tysiace szpilek nagle wbijał i lekarz powiedział ze to rosnąca macica

reklama
Do góry