reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

też mam kłucia w pępku i powyżej mam jedno takie miejsce, które niesamowicie boli wieczorem albo właśnie kiedy mały dupkę wypina :baffled:
nemesis miło poznać i obejrzeć ;-):tak:

reklama
Brzusie śliczne i zgrabniutkie!:tak:
A to nasz domeczek małego - 35 tydzień,56 kg i 12 kg na plusie, 98 cm na wysokości pępka, wystający pępek i brązowa krecha:-)

Załączniki

• DSC02559.jpg
    DSC02559.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC02561.jpg
    DSC02561.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 88
Heh, żeby nie było nieporozumień - pisząc, że z tym nie walczę, miałam na myśli, że nie stosuję jakichś wymyślnych technik pozbywania się zarostu.:-D Golę się oczywiście na bieżąco, no, może w ciąży trochę rzadziej, bo niewygodnie jak cholera, ale nie zarastam.:happy2: A już na pewno nie pokazuję się zarośnięta wśród ludzi, brrr. Najbardziej mnie wkurza jak mam wizytę u gina, bo wtedy jakoś dokładniej trzeba się ogolić i po takim "zabiegu" jestem bardziej zmęczona niż po posprzątaniu całego domu :baffled:

a ja myslałam ,że tylko mnie tak ten zabieg męczy:-D

To nasze najnowsze zdjecia z wczoaj i "gołe" z dziś.......tylko proszę nie patrzcie na rozstepy......(teraz sie pewnie przyjrzycie szczegółowo:))
nasz domek ma już 120cm na wysokości pępka, wiec jest ogromny
ja nie wiem co to będzie za 4 tyg:)

Załączniki

• P7316526.jpg
    P7316526.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 96
  • P7316527.jpg
    P7316527.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 99
  • 35tydz.jpg
    35tydz.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 124
szyszunka, przestan z tymi rozstepami;-)brzusi rzeczywiscie spory, ale Bartus musi miec tam bardzo wygodnie:tak:slicznie wygadasz:-)

Szyszunka
Brzusio sliczny:tak::tak: take duże też są piękne :tak::tak::tak::tak:
Na pocieszenie Ci powiem że mój ma 122 cm:-D:-D:-D:tak:;-)
nemesis..Twarzyczka super a brzuszek??:-)

a brzuszek na stronie 74 hehe. jakoś tak się rozczepiłam na kawałki :) ja mam 91 w brzuszku więc malutki ale z tego co gin mówił bobo siedzi głęboko i też to odczuwam bo czasem aż kopanie w tyłek czuję :happy2:

reklama
O to ja nie musze juz pokazywac brzuszka.. mam taki jak syla24 czyli taki sliczny, z kreseczka i wystajacym pepkiem mniej wiecej tyle samo w obwodzie.. Haha
Szyszunia tez cudowny! :-D;-)

Do góry