reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Ja mam tą kreseczkę, ale jest baardzo delikatna, ledwo widać. ;-)
A ja nie mam rozstępów. Tylko jeden na dwa półtora centymetra na udzie. Nie wiem skąd i jak. :confused2::confused2:

reklama
A ja mam kreche przez caly brzunio, rozstepow nie mam naszczescie, ale za to cellulit... hm no comments :shocked2::cool2: No a pepek tak mi wystaje,ze moja maz mowi,ze ma wrazenie,ze zaraz peknie ! :-D i na nodze te.. no.. naczynka popekane gdzieniegdzie,,,:-:)baffled:

Ja niestety mam zsiekany dokłądnie i doszczętnie cały brzuch od kości łonowej az po pępek:(, tale u mnie to rodzinne.......
aż wstyd wstawiać zdjecia przy takich "wychuchanych, wypucowanych "brzyszkach

żaden wstyd szyszunka pochwal się w końcu każda z nas ma jakieś części ciała zaatakowane przez rozstępy:tak: a ja mam np na dodatek na zgięciu kolan po bokach rozstępy. nie wiem jak to sie stało ze mi sie tam kopytko zaczelo rozciagac i tyć ale cóż.. zawsze jakaś ozdoba dla ciala..

ja się postaram jakieś zdjęcie fajne zrobić i wstawię a co mi tam :) musze tylko sie jakos ładnie ustawic co bedzie widac bebenek bo ja mam mały brzuszek tylko na fotach jakis wielki sie robi.

Rozstepy zrobily mi sie na dwa tygodnie przed porodem z jagodka a teraz po prostu ujawnily sie znow ale w sumie sie nimi nie martwie licze na to ze po roku czasu znikna na tyle ze bea niemal niewidoczne tak jak po ciazy z jagusia

Ja podpisuję się pod Princi:tak:. Linia od pępka ku dołowi, rozstępów brak- ciekawe jak długo...:confused: Ale cellulit mam że ho ho! Aż nie mogę na siebie patrzeć. :-D

U mnie linia bardzo słabo widoczna, rozstępy są wokół pępka ale to pozostalości po pierwszej ciąży. A to brzuch chyba w 30 tyg.

Załączniki

• DSCN2513.JPG
    DSCN2513.JPG
    82,6 KB · Wyświetleń: 101
  • DSCN2507.jpg
    DSCN2507.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry