reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
to ja mam chyba najmniejszego brzucha z nasz wszystkich :tak: wczoraj przeczytałam w ksiażeczce zdrowia małża ze miał 3900g jak się urodził a ja ledwo ledwo 3000g. i tak słyszłam, że genetycznie może być uwarunkowane, czy dziecko urodzi się w kolejnych pokoleniach duże czy małe. i tak myślę w którą stronę mały/a pójdzie. ja mam wąski kanał rodny więc jak pójdzie na męża to tylko cc:sorry2: a pewnie tak będzie bo on ma geny dominujące prawdopodobnie:dry:

Nasz Bartłomiej-34tydzień
waga ok 2600

Załączniki

• P8036531.jpg
    P8036531.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 44
  • P8036532.jpg
    P8036532.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 47
Niestety mój synio pokazał nam tylko swój profil, bo ogólnie, robione miałam 3 razy usg zwykłe, ale mój gin "na lewo" cyknął troszkę zdjeć i pokazał w 4d, tylko, że skoro mały pokazał już swoje klejnociska, to twarz ma cały czas pod rączkami, wiec mogliśmy tylko po wielkich staraniach podjrzeć jedynie profil:)

ale ma fajnego nochalka :) mój pierszy dzidziol miał zadarty do góry tak jak ja i bym chciała żeby teraz tez tak było. ale się dowiem dopiero po wszystkim. ale taka niespodzianka tez fajna od razu mi się kojarzą dawne czasy jak nie było usg i ojciec czekał cierpliwie za porodówka deptał z miejsca na miejsce i wypatrywał na zegar kiedy w końcu się dowie czy syn czy córa :)

reklama
26 tc i 2 dni :tak:
w piatek mam wizyte u gina wiec mysle ze wysle mnie juz na ostatnie usg :-)

Załączniki

• dzidzia 26tc2dni.jpg
    dzidzia 26tc2dni.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 48
Do góry