reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

no naprawdę masz fajniutki brzuszek Kamila
a to mój balon 33 tydzień :) jak już mówiłam duży nie jest ale i tak się tam kryje kochana niespodzianka :)
CIMG1258.JPG

reklama
Ojej! Następny Śliczny brzusio!:-D Ja też zrobiłam, ale muszę poczekać na M, aż mi zgra zdjątka bo coś nie tak mamy z programem na kompie:-D. Tylko, że ja mam wieeeelki:-D.

moja znajoma z Bydgoszczy też się rozczula jak widzi ciązowy brzuszek i jak mnie zobaczyla to od razu glaskała i zachwycała ze ciazowe brzuszki są najpiekniejsze na świecie.
ale na moim choć tego nie widać na zdjeciu pojawił się meszek i chyba mój brzuch razem ze mną zapuszcza włosy:dry: mam nadzieje, że to zniknie po porodzie a jak nie to coś muszę poszukać na to bo jak mamut będę wyglądać

hihihih...jak mamut:-D...A ja zauważyłam, że mam nawet sporo na ręku. Przed ciążą tak nie miałam..Oby się wytarły;-)

moja znajoma z Bydgoszczy też się rozczula jak widzi ciązowy brzuszek i jak mnie zobaczyla to od razu glaskała i zachwycała ze ciazowe brzuszki są najpiekniejsze na świecie.
ale na moim choć tego nie widać na zdjeciu pojawił się meszek i chyba mój brzuch razem ze mną zapuszcza włosy:dry: mam nadzieje, że to zniknie po porodzie a jak nie to coś muszę poszukać na to bo jak mamut będę wyglądać
Ja też mam meszek na brzuchu:sorry2: bogu dzięki mam bardzo jasne włosy i widać go tylko pod światło ale i tak nie jest to za fajne. Liczę na to że zniknie po porodzie.;-) Przypuszczam że to dlatego bo noszę chłopca. ;-) Trochę mi sprzedał męskich hormonów. :-D

Ja noszę dziewczynkę, a meszek też mam. :wściekła/y:Może to dlatego że sama mam sporo męskich hormonów? :confused: Zawsze miałam problem z nadmiernym owłosieniem, na piersiach (wokół brodawek) też mam i na brzuchu się teraz faktycznie więcej pojawiło, niestety ja mam ciemne.:-( Ale mam to gdzieś, nie walczę z tym, bo to jak walka z wiatrakami. Widać taka moja uroda...:sorry2:

ja mam też jasne ale sporawo tego jest:tak: a wokół brodawek to może ze 3 włosy na jednej tylko piersi mam za to na nogach też mam gęsto i ciemne włosy. ale cóż.. na szczescie są maszynki do golenia i mozna sobie z tym poradzic. do tej pory nie zapomne zdjecia które mi mama pokazala jak byla ze mna nad jeziorem i lezala na lezaku opalajac sie a na nogach dzungla jak jakaś ruska:szok:

Ja się wszędzie golę na bieżąco;-). Ale na szkole rodzenia widziałam laseczkę, która miała nogi zarośnięte ( ! ) i pod paszkami......:baffled: jakoś mi się dziwnie zrobiło....

reklama
Heh, żeby nie było nieporozumień - pisząc, że z tym nie walczę, miałam na myśli, że nie stosuję jakichś wymyślnych technik pozbywania się zarostu.:-D Golę się oczywiście na bieżąco, no, może w ciąży trochę rzadziej, bo niewygodnie jak cholera, ale nie zarastam.:happy2: A już na pewno nie pokazuję się zarośnięta wśród ludzi, brrr. Najbardziej mnie wkurza jak mam wizytę u gina, bo wtedy jakoś dokładniej trzeba się ogolić i po takim "zabiegu" jestem bardziej zmęczona niż po posprzątaniu całego domu :baffled:

Do góry