reklama
jdt
Zaciekawiona BB
Nie mam pojęcia, jakoś tak się pozmieniało mi w organizmie, że nie mam smaka na jedzenie i już. Przed ciążą jadłam dwa razy więcej niż teraz Więc przez ostatnie 6 tygodni "urosłam" tylko o 0.75kg. No ale skoro maluszkowi tyle wystarcza, to nic tylko się cieszyć;-)
nemesis666
Fanka BB :)
ekstra brzuszek też bym taki chciała a na moim meszek się pojawił i nie jest duży nawet ten mój bębenek choć już 15 kg na plusie
nemesis666
dodam jeszcze jdt ze bardzo zgrabne piersi masz a moje to takie małe i mi na boki uciekają więc nawet w staniku nie bardzo je widać. mam na dodatek szeroką klatę to mi się tak rozjeżdza wszystko i tylko się modlę, żeby maluch chciał i potrafił te rzodkiewki do buzi brać i spijać swoją ambrozję
Alex91
wrześniowa mama 2009
jdt: No to mnie pobiłaś z wagą U mnie 34 tydzień i 6,5kg na plusie.
nemesis666
a wiecie u mnie nie pojawiła się ta kreseczka na brzuchu a ni teraz w ciąży ani w poprzedniej. nie wiem czemu może za blada jestem czy co. mam tylko ciemniejszą żółtawą otoczkę wokół pępka który teraz guzik przypomina:-) za to mam rumień dłoni o..
reklama
hmmm a ja mam krechę i to porządną kolorku brąz ale mnie nie przeszkadza
a co to pępka też wyskoczył jak guzik i M się śmieje że mam trzy sutki a co tam moge miec i trzy ....a do tego jeszcze siusiorka w brzuchu oczywiście hehe:-):-):-):-):-):-):-)
a co to pępka też wyskoczył jak guzik i M się śmieje że mam trzy sutki a co tam moge miec i trzy ....a do tego jeszcze siusiorka w brzuchu oczywiście hehe:-):-):-):-):-):-):-)