reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Ginger kawal skarba!

Missis, mińnka, malgos i Milla ale wam fajnie! W maju będziecie juz mieć ,maluchy a ja się pewnie będę toczyć do końca czerwca:tak:

reklama
Synus się wypial na mamę:p

Załączniki

• 1423063539934.jpg
    1423063539934.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 76
Ginger - piękna córcia, no i jaka duża ;) A powiedz mi, to zdjęcie jest zrobione aparatem 3D? Bo ja mam od swojego doktorka takie "zwykłe" zdjęcia, nie widać tak ładnie bobaska.

Kasia - a to Ci wygibas :D jak się budzę, to przeważnie mam krzywego brzucholka. Śmiesznie to wygląda ;) Fajne te nasze chłopaczki ;**

Śliczności :)

Ginger - piękności :)

Kasia - super ujęcie :) U mnie na razie bywa "krzywy" brzuch :)

A ja dziś po wizycie. Pan doktor zrobił mi połówkowe na NFZ :) 40 minut :) Siostra zobaczyła siostrzeńca :) Pewnie gdyby nie ona to by zrobił szybkie bo za 3 tygodnie mam połówkowe takie mega dokładne z pomiarami i przepływami. Dziś obejrzeliśmy wszystkie narządy, cały kręgosłup widziałam dokładnie jakby ktoś zdjął Juniorowi skórę :szok: Na USG 3D :)
Wszystko super :) Lekarz powiedział, że duża dzidzia. termin według USG na 22 czerwca. Czyli ciąża starsza o tydzień. I tak się utrzymuje od początku.
Waży 383 g ale ile mierzy to nie wiem bo był mierzony "w kawałkach". Kiepsko się ułożył i nie mam żadnej foci. A i widziałam nosek i usta na 3D :) Nosek ma jak nic po tatusiu :) A resztę twarzy zasłaniał rączkami.

Jest ułożony głową do dołu, twarzą do kręgosłupa. Przytulał się do pępowiny :) A łożysko mam na przedniej ścianie.

Z dzidzia super ale gorzej ze mną. Przytyłam tylko 1,5 kg przez miesiąc a nie jak myślałam 3 :) Co mnie cieszy, ale lekarz i tak mnie opie...mandolił, że ma być max 1 kg miesięcznie :)

A i od dziś mam L4. Ale powiedział, że jak przytyję więcej niż 1 kg to mi nie da bo będe siedziec w domu i tyłek mi będzie rósł :-)

No i - z powodu wyników przepisał mi żelazo. No i te uderzenia serca + nadciśnienie mam (150/92) i dostałam leki na obniżenie. Muszę brac do końca ciąży.

Ale mierzyłam przed chwilką i mam 135/85 a na razie jeszcze nie wzięłam.

reklama
Do góry