reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Hehe
Ja wlasnie siedze i czekam jeszcze ostatnia godzine po wypiciu 75 glukozy bleeee. Tak zgadzam sie to okrutne jest. Dzis tlusty czwartek a ja jak mysle o paczkach to mi wymiotowac chce bleeee

reklama
Missis ja też ledwo wypiłam zapytałam się czy nie mogłyby mi dać 2 czekolady pewnie by mi szybciej poszło jedzenie niż picie :D T się śmieje ze jak jutro zadzwonię po wyniki to powiedzą ze przekroczyłam dopuszczalna skalę :D

Ja dopiero idę na to badanie 23, 24 bo wizyta 27 ale jak was tak czytam to musi to być naprawdę bleeee.
Ja to teraz jeszcze za słodyczami wogóle nie przepadam nie ciągnie mnie więc może być ciężko :(

IMG_20150212_084833.jpg Synuś potwierdzony :-) Waga 330 gram , tydzień 21.

Załączniki

• IMG_20150212_084833.jpg
    IMG_20150212_084833.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Racja, jest okrutne :) Wyobraźcie sobie, że ja to badanie miałam o 9 w Krakowie, a musiałam rano dojechać z Radomia! Wstałam o 4 i jechałam na głodnego, potem dostałam tą paskudną glukozę i po prostu odpłynęłam na sofie w poczekalni :D

Do góry