reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
ja też na maj;d wg usg na 25-26 wg OM 1 czerwiec ale raczej czerwcem to się nie zakończy..i też mam plan męża molestować w bezpiecznym już terminie:D

Hehe, u mnie starsza córka z 3 czerwca, mąż z 4 czerwca, a siostra z 28 maja:-) Chciałabym się wstrzelić gdzieś pomiędzy, żeby synek miał swój dzień, no i niekoniecznie 1 czerwca w dzień dziecka;-) To niewiele dni zostaje, zwłaszcza, że 31 maj to chyba niedziela i nikt cesarki mi wtedy planowej nie zrobi, no chyba, że się samo zacznie jak z Wiką;-)

Ja mam termin na 1-go czerwca, ale planowane cesarki 10 dni przed terminem robią, tak twierdzi mój gin, więc pewnie ok 20-go maja będzie dzidziuś. Póki co zastanawiam się jaki będzie miał znak zodiaku? Bo chyba do 19 czy 20 maja jest byk a potem bliźniak :)

Sosnowiczanka to chyba zależy gdzie z tymi terminami cesarek. Jak rodziłam Gabrysię, to termin z OM miałam na 3 września i na ten dzień dopiero lekarz dał mi skierowanie do szpitala. Ale może też dlatego, ze wszystko było pozamykane u mnie na cztery spusty ;) No sytuację miałam identyczna jak teraz - z OM wychodziło 3 wrzesień a z usg kilka a nawet kilkanaście dni później.
Z Wiką urodziłam z kolei 5 dni przed terminem, bo mi wody odeszły i nici z planowanej cesarki było, była na szybko nieplanowana ;)

Aż trudno uwierzyć że te nasze dzieciaczki już takie duże, a niedawno to były wielkości ziarenka, ja mam termin z om na 29 maja, z USG na 30 maja, ale myślę że młoda koło 10 czerwca wylezie, chyba że zdecyduję się na cc to wtedy pewnie wcześniej, ale na bliźniaki się załapie :). Z synkiem miałam termin na 26 sierpnia, a cc 2 września mi zrobili, bo z własnej woli to pewnie ok. 10 września by wyszedł.

Powiem Wam, że chyba każda z nas ma kila terminów :p
Ja z OM mam na 2 czerwca, z pierwszego badania prenatalnego na 27 maja, a z połówkowego na 30 maja. No i bądź tu człowieku mądry ;)

Mój skarb <3 556 g :*

Załączniki

• 1423000578343.jpg
    1423000578343.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry