reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Przedstawiam wam Maksia, waży już 454 g, choć jak widzę, wagi niektórych dzieciaczków, chyba nie przegoni;-)
8caf8adc5a2fe25cgen.jpg

Dzieki dziewczyny :-)

Lolcia
No ja wiesz ze mam takie samo zbocxenie ;-):p to juz 80 g wiecej niz jak moj Antos sie urodzil hehe :-) kurcze jaka to radosc sprawia jak dziecko tak rosnie! Ulzy mi najbardziej jak kilogram przekroczymy:-)

Alkmena
Gratki!:-) ale juz fajnie waza nasze dzieciaczki :-)

Minka
Ale masz zajefajne ujecie !! Matuchno cudowna fota i cudowny synus:-D:-)

Witajcie:-)
mam do Was pytanie, czy na USG połówkowym wyniki (BPD,HC,AC,FL) zbiegało Wam się w jedną datę czy miałyście jakieś rozbieżności?

Loca
U mnie rozne wymiary byly niektore do tylu inne do przodu. Ale ponoc mowi sie ze najpewniejsza date porodu uznaje sie usg genetyczne kolo tego 12 tc. Ja sie tymi wymiarami nie przejmuje bo to normalne jest wiec luuzik :-)

Missiiss dziękuję :) Twoja panna juz taka duża, termin to masz chyba na połowę maja z tego usg ;)

Loca ja miałam przeróżne poszczególne wymiary. Ale wiadomo każde dziecko inne i to jest ok. W każdej ciąży tak mialam.

Minka.
A nawet nie wiem ;-) bo raz wyszlo mi nawet 2 czerwiec. Z @ na 28 mAj. Ale z genetycznego raczej 30-31 maj. Ale i tak czerwiec mi bardziej odpowiada :p choc mloda na bank wylezie w maju... oby nie wczesniej.

Missiiss Mnie gin wyliczył na 5 czerwca z tego usg, a wg OM mam na 31 maja. Ale pewnie, skoro mam mieć cesarkę, to też w maju będzie.

reklama
2.06 super data mówię wam bo mam wtedy urodziny także śmiało możecie rodzić tego dnia:)

Aż wam zazdroszczę bo jeśli przenoszę to w drugiej połowie czerwca dopiero wyląduje na porodowce ale mam plan ze jak tylko mąż przyleci w czerwcu to bierzemy się za wywoływanie domowymi sposobami:D

Do góry