reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Kiniusia wielkie gratulacje!!!!
Zdjecia swietne i jak slicznie wszystko widac
Patrycja a jakie masz globulki? Ja jak mialam infekcje to bralam Betadine w szpitalu, szybko pozbylam sie paskudztwa
Zdjecia swietne i jak slicznie wszystko widac
Patrycja a jakie masz globulki? Ja jak mialam infekcje to bralam Betadine w szpitalu, szybko pozbylam sie paskudztwa
kociatka
Fanka BB :)
Kiniusia, superowo!!! Najwazniejsze, ze dziecko zdrowe Widze, ze ciotka Kociatka dobrze zgadlla;-)
03.2013
Ja już po genetycznym
No i wszystko w jak najlepszym porządku Przezierność i wszystkie inne pomiary ok Wszystkie narządy wewnętrzne też dobrze, jestem szczęśliwa jak nie wiem co Mój mąż zapatrzony jak w obrazek całe USG jakby go tam nie było z wrażenia zaniemówił Dostaliśmy masę zdjęć i filmik Dzidzia znowu niechętna do współpracy była, wierciła się strasznie, machała do nas, ssała kciuka.
No i na 85% będziemy mieli drugą córeczkę
Jestem naładowana mega dawką pozytywnej energii
Gratulacje ! Piękny dzidziuś.
Ja też byłam w 13tyg na usg genetycznym i dziecko też nie chciało współpracować dlatego nie dostałam żadnego zdjęcia a szkoda, Twoje są piękne. Mój lek.mógł się bardziej postarać
trytytka
Dziewczyny 100 lat mnie nie bylo, juz wrocilam po urlopie i zdazylam na usg genetyczne sie wybrac:-) dzidzia piekna, duzo urosla- ma juz cale 7 cm. wszystkie parametry w normie, widzialam kregoslup, pecherz, serduszko, rozne przeplywy zylne, kosc udowa i wiele innych. Wszystko w normie, tylko zdjecia takie nieudane:-( strasznie wam zazdroszcze ladnych pamiatek bo u mnie niewyrazne drugi raz z rzedu. Co do plci dr stwierdzila ze za wczesnie, organy sa zbyt podobne.
Wszystkim gratuluje zdrowych maluszkow, Mikowata nic sie nie martw, dobrze ze zdisgnozowano, po porodzie na pewno szybko uda sie cos z tym zrobic!
Wszystkim gratuluje zdrowych maluszkow, Mikowata nic sie nie martw, dobrze ze zdisgnozowano, po porodzie na pewno szybko uda sie cos z tym zrobic!
anka26_x_07
Mama Laury :)
trytytka gratuluje udanej wizyty, wazne ze dzidzia zdrowa i wszystko ok
Patrycja2810
Ja mam macmiror complex 500
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
03.2013 i trytytka również gratuluję udanych wizyt
Moja dzidzia ma 7,5 cm już, bo nie napisałam A zdjęć dostaliśmy 12 i filmik z całego USG już dwa razy oglądałam napatrzeć się nie mogę Ależ jestem dziś happy
Moja dzidzia ma 7,5 cm już, bo nie napisałam A zdjęć dostaliśmy 12 i filmik z całego USG już dwa razy oglądałam napatrzeć się nie mogę Ależ jestem dziś happy
reklama