reklama
truskafffka
Fanka BB :)
I po usg genetycznym
Pani Dr wszystko pomierzyła i wyjaśniała super w główce wszytko ok. dwie półkule, czaszka ok, nosek, oczka, buźka, kości policzkowe super. Przezierność karkowa 1,7mm,
w brzuszku też ok, żołądek, nerki, pęcherz moczowy, serducho, kręgosłup..wzorowo
dwie nóżki, dwie rączki, kości widoczne, paluszki policzone
Rybcia wg usg ciut starsza, na 13tydzień+1 dzień
Ma dokładnie 6,93cm :-)
no i płeć...hehe ..w pewnym momencie mówi-to co? w domu macie chłopca? Mam coś mówić teraz o płci?
spytałam czy faktycznie coś widać..(bo na tym etapie to można z fusów wróżyć )
Ona mówi..że widać, to poprosiliśmy obraz i tłumaczenie. Pokazała nuba, wyjaśniła kąty nachylenia..i oznajmiła że zgodnie z nubem -prawdopodobnym na ponad 90%- możemy się szykować na dziewczynkę
Pani Dr jeszcze mówiła że łatwiej chłopca zinterpretować bo jak to z facetami...wszystko stoi
ale ona kilkakrotnie pooglądała i dla Niej to dziewczynka
Dla mnie...Rybcia nadal neutralna, nie jest ani chłopcem, ani dziewczynką...tylko naszą Rybcią w swoim czasie się okaże czy małemu jajcarzowi jajeczka wyrosną czy nadal będzie dziewczynką ;p
Piękne niektóre ujęcia widzieliśmy, w obrazie 3D również i jedno super jak Rybcia na nas wprost patrzyła wielkimi oczami hihi jak kosmita piękną ma twarzyczkę:-)
Przedstawiam Naszą Rybcię!!!!
Zobacz załącznik 500555 Zobacz załącznik 500556 Zobacz załącznik 500558
Pani Dr wszystko pomierzyła i wyjaśniała super w główce wszytko ok. dwie półkule, czaszka ok, nosek, oczka, buźka, kości policzkowe super. Przezierność karkowa 1,7mm,
w brzuszku też ok, żołądek, nerki, pęcherz moczowy, serducho, kręgosłup..wzorowo
dwie nóżki, dwie rączki, kości widoczne, paluszki policzone
Rybcia wg usg ciut starsza, na 13tydzień+1 dzień
Ma dokładnie 6,93cm :-)
no i płeć...hehe ..w pewnym momencie mówi-to co? w domu macie chłopca? Mam coś mówić teraz o płci?
spytałam czy faktycznie coś widać..(bo na tym etapie to można z fusów wróżyć )
Ona mówi..że widać, to poprosiliśmy obraz i tłumaczenie. Pokazała nuba, wyjaśniła kąty nachylenia..i oznajmiła że zgodnie z nubem -prawdopodobnym na ponad 90%- możemy się szykować na dziewczynkę
Pani Dr jeszcze mówiła że łatwiej chłopca zinterpretować bo jak to z facetami...wszystko stoi
ale ona kilkakrotnie pooglądała i dla Niej to dziewczynka
Dla mnie...Rybcia nadal neutralna, nie jest ani chłopcem, ani dziewczynką...tylko naszą Rybcią w swoim czasie się okaże czy małemu jajcarzowi jajeczka wyrosną czy nadal będzie dziewczynką ;p
Piękne niektóre ujęcia widzieliśmy, w obrazie 3D również i jedno super jak Rybcia na nas wprost patrzyła wielkimi oczami hihi jak kosmita piękną ma twarzyczkę:-)
Przedstawiam Naszą Rybcię!!!!
Zobacz załącznik 500555 Zobacz załącznik 500556 Zobacz załącznik 500558
truskafffka
Ja już po genetycznym
No i wszystko w jak najlepszym porządku Przezierność i wszystkie inne pomiary ok Wszystkie narządy wewnętrzne też dobrze, jestem szczęśliwa jak nie wiem co Mój mąż zapatrzony jak w obrazek całe USG jakby go tam nie było z wrażenia zaniemówił Dostaliśmy masę zdjęć i filmik Dzidzia znowu niechętna do współpracy była, wierciła się strasznie, machała do nas, ssała kciuka.
No i na 85% będziemy mieli drugą córeczkę
Jestem naładowana mega dawką pozytywnej energii
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-) Chwilo TRWAJ!!!!
Nasza Rybcia też wiercipięta hehe to zdjęcie jak niunia ssie sobie kciuka boooooskie!!!
piękne, wyraźne no i super że filmik jest
u nas teraz filmiku nie było, ale na połówkowe już zaklepaliśmy z filmikiem;-)
trytytka i Tobie baaardzo gratuluję :-):-)
Szkoda że ze zdjęciami się nie udało, ale widok zapewne niesamowity i już na zawsze zostanie w pamięci
Ostatnia edycja:
Królowa_Dramatu
Gratuluję udanych wizyt Bardzo mnie cieszą takie wiadomości )))
Kiniusia, zdjęcie z ssaniem kciuka - cudowne!
Kiniusia, zdjęcie z ssaniem kciuka - cudowne!
kociatka
Jeszcze raz gratulacje!!!
anka26_x_07
Mama Laury :)
Gratulacje!!!!!! Cudownie!
Kania78
...
Betina79 tsh miałam ponad 6, spora dawka bo leczę się w sumie od 6 m-ca życia więc w miarę rozwoju jem coraz więcej.
Mikowata trzymaj się, może wieści nie są najlepsze ale będzie dobrze, trzeba mocno w to wierzyć.
Kiniusia gratuluję, super zdjęcia z usg :-)
Patrycja Tobie też życzę szybkiego uporania się z infekcją.
Trytytka, Truskaffka Wam również gratuluję udanych wizyt i samych pozytywnych wieści.
Mikowata trzymaj się, może wieści nie są najlepsze ale będzie dobrze, trzeba mocno w to wierzyć.
Kiniusia gratuluję, super zdjęcia z usg :-)
Patrycja Tobie też życzę szybkiego uporania się z infekcją.
Trytytka, Truskaffka Wam również gratuluję udanych wizyt i samych pozytywnych wieści.
reklama
Szczebiotka
Trytka, Kiniusia, Truskawfka bardzo serdecznie Wam gratuluję udanych wizyt i tak pozytywnych przeżyć:-)
Kiniusia Ty to masz małą fotomodelkę normalnie, cudne zdjęcia, to z kciukiem po prostu powala:-) Z taką kolekcją już możesz spokojnie album zakładać
Truskafka Twoja Rybka również prześliczna, szkoda że te fotki takie malutkie i nie mogę Jej sobie dokładnie obejrzeć, ciekawe czy Twoja powściągliwość odnośnie płci okaże się uzasadniona, miałaś jakieś przeczucia na chłopca, że jeszcze się nastawiać nie chcesz?;-)
Mikowata współczuję tej infekcji, mam nadzieję, że po porodzie zaleczą Ci to diabelstwo a tymczasem może faktycznie za radą Kociatki poszukasz jakiś alternatywnych wspomagaczy?
Kiniusia Ty to masz małą fotomodelkę normalnie, cudne zdjęcia, to z kciukiem po prostu powala:-) Z taką kolekcją już możesz spokojnie album zakładać
Truskafka Twoja Rybka również prześliczna, szkoda że te fotki takie malutkie i nie mogę Jej sobie dokładnie obejrzeć, ciekawe czy Twoja powściągliwość odnośnie płci okaże się uzasadniona, miałaś jakieś przeczucia na chłopca, że jeszcze się nastawiać nie chcesz?;-)
Mikowata współczuję tej infekcji, mam nadzieję, że po porodzie zaleczą Ci to diabelstwo a tymczasem może faktycznie za radą Kociatki poszukasz jakiś alternatywnych wspomagaczy?