reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Ja już po genetycznym ;)
No i wszystko w jak najlepszym porządku ;) Przezierność i wszystkie inne pomiary ok ;) Wszystkie narządy wewnętrzne też dobrze, jestem szczęśliwa jak nie wiem co ;) Mój mąż zapatrzony jak w obrazek całe USG jakby go tam nie było z wrażenia zaniemówił :-p Dostaliśmy masę zdjęć i filmik ;) Dzidzia znowu niechętna do współpracy była, wierciła się strasznie, machała do nas, ssała kciuka.
No i na 85% będziemy mieli drugą córeczkę ;)
Jestem naładowana mega dawką pozytywnej energii :)

Gratulacje ! Piękny dzidziuś.
Ja też byłam w 13tyg na usg genetycznym i dziecko też nie chciało współpracować dlatego nie dostałam żadnego zdjęcia :( a szkoda, Twoje są piękne. Mój lek.mógł się bardziej postarać :p

Dziewczyny 100 lat mnie nie bylo, juz wrocilam po urlopie i zdazylam na usg genetyczne sie wybrac:-) dzidzia piekna, duzo urosla- ma juz cale 7 cm. wszystkie parametry w normie, widzialam kregoslup, pecherz, serduszko, rozne przeplywy zylne, kosc udowa i wiele innych. Wszystko w normie, tylko zdjecia takie nieudane:-( strasznie wam zazdroszcze ladnych pamiatek bo u mnie niewyrazne drugi raz z rzedu. Co do plci dr stwierdzila ze za wczesnie, organy sa zbyt podobne.

Wszystkim gratuluje zdrowych maluszkow, Mikowata nic sie nie martw, dobrze ze zdisgnozowano, po porodzie na pewno szybko uda sie cos z tym zrobic!

03.2013 i trytytka również gratuluję udanych wizyt ;)
Moja dzidzia ma 7,5 cm już, bo nie napisałam ;) A zdjęć dostaliśmy 12 i filmik z całego USG już dwa razy oglądałam napatrzeć się nie mogę ;) Ależ jestem dziś happy ;)

reklama
Do góry