reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

dzięki kochane za pocieszenie :-)

staram sie nie forsowac, ale przy dzieciakach to trudno plackiem leżeć....
ale dzisiaj zamówiłam pizze na obiad coby nie stać przy garach ;) chociaż pewnie na kolacje naleśniki zrobię więc i tak postoję ;)

truskaffka - zastrzeliłas mnie z tą szyjką wewn i zewn ;) nie mam pojęcia - podpytam pani dr - teraz mam wizyte 6go - po 2 tygodniach własnie.... ale raczej ta zewn ma 26 mm, w środku pani dr mówiła, że wszystko ok....
u mnie pewnie to kwestia 3 ciąży, no i tej pękniętej szyjki.... pani dr prowadzi mi już trzecią ciążę, zajrzała do poprzednich zapisków gdzie nic takiego sie nie działo, stąd pewnie ta decyzja....
no i powiedziała, że troche to też przez to, ze młody cały czas leży na dole i zrobił sobie rodzaj kołyski z mojego dołu brzucha :tak: ma nadzieje, że młody juz zaraz na tyle podrośnie, że już sie nie będzie mieścił i pójdzie do góry, przez co odciąży szyjkę...
pożyjemy, zobaczymy, na razie jest ok.....

reklama
Heledorka to mnie teraz zaskoczyłaś, widać Iraldia jeszcze gorsza niż reszta uk;-) dobrze, że w takim razie do PL już niedługo lecisz:-)

Agula super, że Jasio zdrów i pięknie rośnie, szkoda tej Twojej szyjki ale mam nadzieję, że te pierścionki pomogą;-) a tak serio to oszczędzaj się jak tylko możesz, choć wyobrażam sobie, że przy dwójce dzieciaczków to wcale nie łatwa sprawa.

Asinka jeszcze raz gratuluję Córy:-)

U mnie na razie skaner nie działa więc ze zdjęć nici:(
a zdjęcia w 3d super, Asinka Tymonek już w brzuchu śliczny bobas był!:-) Mam nadzieję, że uda mi się namówić Męża i taki sobie prezencik na Gwiazdkę zrobimy

Hej hej

Na szybko wpadam niestety, ostatnio chrzani mi sie komp:wściekła/y: Nadrobilam tylko ten watek.

U mnie po wizycie: sliczny, zdrowy, dorodny chlopczyk:-) Nasze szczescie Juleczek. Kamien spadl mi z serca! Bylam troche zestresowana, dzieciaczek tez i zaslanial sobie buziaka stopkami - niezle mial lekarz z nim przeboje:-D Siedzi na pupie z nozkami wlasnie jakos na glowie, stad takie kopanie po szyjce , jak uda mu sie je wyprostowac:sorry2: Lekarz obejrzal tez szyjke i powiedzial, ze w sumie niezle trzyma. Jest wiec lepiej, niz myslalam. Same dobre wiesci:-)

Banankowa
, Onesmile, serdecznie gratuluje zdrowych szkrabikow :-)

Kania, najwazniejsze ze wszystko OK, niedlugo napewno sie dowiesz, w jakim kolorze bedzie wyprawka

Agula
, kciuki za szyjke.... Wszysto bedzie dobrze, musisz sie tylko bardziej oszczedzac (wiem, przy dzieciach latwo powiedziec...)

Asinka, super ze zdrowe, niech Ci sie potwierdzi co tam sobie wymarzylas;-)

Ewelinka, ja tez mam dziwne smaki w tej ciazy i zupenie inne niz w poprzedniej! Cokolwiek bedzie, niech bedzie zdrowe i tyle. Zobaczysz, jak synkow sie kocha- przeciez to oni sa oczkami w glowie mamusi;-)

Truskaffko, ja sie wlasnie dowiedzialam, ze u mnie z ta zewnetrzna nie jest tak zle, pomimo, ze zewn. strasznie krotka. A kiedy bedziesz miec polowkowe?

reklama
Do góry