reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Rany, przepraszam Was:zawstydzona/y: Mam ciagle problemy z tym kompem po awarii dysku, juz nie mam do niego sily... Ostatnie dni byly dosc intensywne, a wieczorami mamy akcje "oduczamy malego diabla spania w naszym lozku". Po prostu dramat:baffled: Nie sadzilam,ze moze byc tyle uporu i zawzietosci w takim malym i zwykle slodkim dziecku:sorry2: po wielu godzinach takiej histerii nie mialam juz sily dodatkowo walczyc z ta glupia, uparta maszyna

reklama
Kociatka uffff odetchnęłam z ulgą, że to tylko komp, najważniejsze że z Wami wszystko w porządku, że potwierdzona płeć i że szyjka nieźle trzyma. A co do oduczania spania w jednym łóżku z dzieckiem, najważniejsza jest konsekwencja i cierpliwość. Powodzenia :-)
Madzia21 śliczną macie córcię :-)

noooo Kociatka dobrze że jesteś :)
Super że Julek zdrowo rośnie:-):-):-) Oficjalnie Gratuluję Drugiego Mamusiowego Słodziaka:-)
Co do "starszaka " bo to już niebawem starszy brat ;) tak jak Kania pisze, cierpliwość i konsekwenca będzie wam nagrodzona ;) kciuki trzymam ;)
fajnie, bo między chłopakami będzie mała różnica wieku, ale będą się super ze sobą bawić :D :D :D
co do twojego postu:
Truskaffko, ja sie wlasnie dowiedzialam, ze u mnie z ta zewnetrzna nie jest tak zle, pomimo, ze zewn. strasznie krotka. A kiedy bedziesz miec polowkowe?
czyli że z wewnątrzną szyjką dobrze, a zewnętrzna kótka tak?
a ona ci się skróciła, czy od początku taka była?
bo u mnie niby lepiej że ta zewnętrzna szyjka krótka od początku- w senesie że nagle nie zaczęła się skracać, może taka anatomia po prostu, ale trzeba się jej bacznie często przyglądać i liczę że będzie dobrze :)

a usg połówkowe mam 8 listopada :)
najpierw 7 listopada mam wizytę kontrolną u mojej gin i będziemy podglądać szyjkę, a dzień później, jedziemy do Krakowa podgądać malucha :)

Agula i tego się trzymamy, jest oki i będzie, szyjki wytrzymają ;)
Madzia słodka Zuzia :D

reklama
Do góry