reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Iwonas ja kupiłam na grouponie kupon na usg 4D za 100 zł zamiast 350, więc się opłacało. Znaczy okaże się w poniedziałek ;-) ja przy Tymku miałam robione i super zdjęcia wyszły, także polecam :tak:
A, i przytyłam 2 kg :-p

Agula biedactwo, uważaj na siebie, oszczędzaj się. Ale dobrze, że dzidzia zdrowa ;)
Asinka gratuluję córci ;)
Ja odliczam dni do wizyty, jeszcze 6 dni. Będę wtedy też od razu robić połówkowe. :) A badanie w 4d planujemy z moim ginem na 24 tc :)

Tak Tymek wyglądał ok.30 tyg. (zdjęcie z 4D):
208062_216314065045621_2106552_n.jpg

Agula a wiesz może czy te 26mm to wewnętrzna szyjka czy zewnętrzna?
u mnie ta zewnątrzna część króciutka...ok1cm-1,5cm, też jestem pod kontrolą, co dwa tygodnie wizyty, na razie jeszcze nie zakładamy krążka, bo wewnętrzna część szyjki ma 38mm więc oki i wszystko pozamykane twarde...
Trzymaj się, zaciskam kciuki :)

Asinka super że dzidzia ma sie dobrze :) a jak się tak długo ukrywa to najprawdopodobniej córa, facetów z reguły szybko i łatwo sie rozpoznaje :p czekamy na potwierdzenie :tak:
ale słodko Tymka widać na zdjęciu;-)

reklama
Ja dopiero dowiem się kogo pod serduszkiem noszę 5 listopada :-) kuuuupa czasu, ale bliżej niż dalej.
31 października mam USG w Norwegii, ale szczerze mówiąc ich określaniem płci nie będę się podniecać, ponieważ większość z moich koleżanek miała tutaj błędnie zdiagnozowaną płeć przez położną...tak więc pokładam nadzieję w polskim lekarzu i moim brzdącu, że się na mamusię nie wypnie.

Obstawiam, że noszę synka pod serduszkiem.....dziwne bo na początku ciąży byłam pewna, że to dziewczynka, a teraz się zmieniło......

P.S.
w ciąży się chyba wszystko odmienia.....przed ciążą nie znosiłam makaronu "świderków" a teraz mogę ten makaron jeść 3 razy dziennie :-) uwielbiałam mięso...a teraz mnie od niego odrzuca....ahh my kobietki :-)

Do góry