reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
no prosze jak kawaler. Hustawka pierwsza klasa a i z siostra jak mu dobrzeSuper pogodny chlopczyk z Arturka
Madzia_83
Fanka BB :)
Załączniki
-
duch.jpg4,7 KB · Wyświetleń: 56
-
IMG_6919.jpg17,8 KB · Wyświetleń: 57
-
IMG_7029.jpg19,2 KB · Wyświetleń: 61
-
IMG_7059.jpg17,7 KB · Wyświetleń: 61
-
IMG_7085.jpg17 KB · Wyświetleń: 60
-
mariacka.jpg25,3 KB · Wyświetleń: 57
-
Mariuszek.jpg18,7 KB · Wyświetleń: 62
-
mis.jpg19,6 KB · Wyświetleń: 59
-
motlawa.jpg17,6 KB · Wyświetleń: 66
-
swieczka.jpg11,8 KB · Wyświetleń: 55
Deizzi
Madzia nie zmarnuj swojego talentu i rób to dalej zdjęcia fantastyczne po prostu aż mnie natchnęłaś na zakup jakiegoś dobrego sprzętu i kurs foto
anka26_x_07
Mama Laury :)
madzia cool!!!!!
Madzia_83
Deizzi dziękuję zdjęcia lubiłam robić od zawsze chyba zaraził mnie mój tata, pamiętam jak on robił nam zdjęcia Zenitem i potem siedziałam razem z nim w łazience i wywoływaliśmy zdjęcia a miałam wtedy 5-6lat. Wiesz myślę że na początek do robienia fajnych zdjęć super sprzęt wcale nie jest potrzebny, tzn wystarczy dobry kompakt, w którym są tryby AV, TV.
truskafffka
Żabka Artur na huśtawce pierwsza klasa, radocha super, zresztą cały Artur jest super:-)takie słoneczko kochane:-)
Madzia kurs wiele Ci daje, postępy widać gołym okiem, zdjęcia piękne:-) widać Twoją pasję, a chłopaki miód malina, modele cudni:-)
Madzia kurs wiele Ci daje, postępy widać gołym okiem, zdjęcia piękne:-) widać Twoją pasję, a chłopaki miód malina, modele cudni:-)
Załączniki
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Madzia_83
Zabka Arturek do schrupania super jest zawsze taki pogodny a zdjęcia w parku bardzo fajne świetne miejsce na jesienne fotki. Ja moją lustrzankę kupiłam ponad 7 lat temu za dwie swoje pierwsze pensje i w sumie samo body to jeszcze taki średni wydatek, ale potem obiektywy to już spory koszt. Mi teraz przydałby się jakiś jasny obiektyw zmiennoogniskowy do robienia zdjęć w pomieszczeniach, zaczęłam się wstępnie rozglądać i to koszt min 3tyś więc masakra może też zacznę co miesiąc coś wrzucać do skarbonki
Asinka uwielbiam Twoją Ninkę Tymek też super chłopak a miejsce na Waszych dwóch ostatnich zdjęciach bardzo mi się podoba też chętnie bym tam zdjęcia porobiła Mówisz że Mariuszek duży się wydaję ja ostatnio odnoszę wrażenie że on jakiś mniejszy i drobniejszy się zrobił niż był jakiś czas temu
a tu jeszcze kilka zdjęć z ostatnich dni
Asinka uwielbiam Twoją Ninkę Tymek też super chłopak a miejsce na Waszych dwóch ostatnich zdjęciach bardzo mi się podoba też chętnie bym tam zdjęcia porobiła Mówisz że Mariuszek duży się wydaję ja ostatnio odnoszę wrażenie że on jakiś mniejszy i drobniejszy się zrobił niż był jakiś czas temu
a tu jeszcze kilka zdjęć z ostatnich dni
Załączniki
-
IMG_6809.jpg21,7 KB · Wyświetleń: 54
-
IMG_6861.jpg22,3 KB · Wyświetleń: 57
-
IMG_6875.jpg25,1 KB · Wyświetleń: 61
-
IMG_7330.jpg31,6 KB · Wyświetleń: 58
-
IMG_7337.jpg33,8 KB · Wyświetleń: 59