reklama
truskafffka
Fanka BB :)
Madzia piękne odbicie:-) czekam na więęęęcccceeej ;-)
Nimitii maaatkooo jak Alex bosko rrrrreeerrra sobie, mój sześciolatek tak rrr nie mówi
słodziak z małego przeokropny:-) i jeszcze raz brawa za turlanie
Deizzi filmik super obrobiony jak zawszełobuzy fajowskie:-) super się bawią, mały ruchliwy i silny
Anka haha moja Melka też tak łapie za uchwyty Ethan do schrupania, mama stroi synka bosko;-):-)
Nimitii maaatkooo jak Alex bosko rrrrreeerrra sobie, mój sześciolatek tak rrr nie mówi
słodziak z małego przeokropny:-) i jeszcze raz brawa za turlanie
Deizzi filmik super obrobiony jak zawszełobuzy fajowskie:-) super się bawią, mały ruchliwy i silny
Anka haha moja Melka też tak łapie za uchwyty Ethan do schrupania, mama stroi synka bosko;-):-)
Madzia_83
Nimitii "śpiew Gizmo" super. A co do zdjęcia to Mariuszkowi jak jest na podłodze ciężko jakiekolwiek zdjęcie zrobić bo strasznie szybko się przemieszcza, zaraz mi ucieka ale komputer go choć na chwilę zainteresował
Deizzi świetnie zrobiony filmik a Ignaś silny chłopak. Antoś dzieli się z bratem zabawkami? Bo mój Jasiek musi mieć dobry dzień, a zazwyczaj się wkurza, jak Mariuszek łapie jego auta. Mariuszek chyba jednak będzie raczkował, dziś często miał już tyłek w górze jak wędrował po pokoju
Anka super chłopak z Ethana i jaki elegancki
Zabka jaki zaczytany Arturek wydoroślał Ci synek
Kinajaka jak fajnie Filipek stoi chyba czas na obniżenie materaca w łóżeczku
Truskafffka specjalnie dla Ciebie reszta naszych odbiciowych zdjęć
Deizzi świetnie zrobiony filmik a Ignaś silny chłopak. Antoś dzieli się z bratem zabawkami? Bo mój Jasiek musi mieć dobry dzień, a zazwyczaj się wkurza, jak Mariuszek łapie jego auta. Mariuszek chyba jednak będzie raczkował, dziś często miał już tyłek w górze jak wędrował po pokoju
Anka super chłopak z Ethana i jaki elegancki
Zabka jaki zaczytany Arturek wydoroślał Ci synek
Kinajaka jak fajnie Filipek stoi chyba czas na obniżenie materaca w łóżeczku
Truskafffka specjalnie dla Ciebie reszta naszych odbiciowych zdjęć
Załączniki
Deizzi
Dziękujemy wszystkim
Madzia dzieli się a dokładnie daje mu te zabawki które "są dla dzidziusiów" gorzej z książeczkami bo tych dać nie chcę, ale ogólnie to fajnie sobie razem radza bo się pobawią, mogę go na trochę zostawić i wiem że Antek o niego zadba, że mu coś ceikawego pokaże. Minus taki że Antek wyczaił że Ignaś za nim chodzi i teraz wprowadza go pod łóżko, krzesła, stoły itd. i uważa to b=za bardzo zabawne To zdjęcie ze spłuczką super na pewno zostanie zauważone i u nas komputer też ma duże zainteresowanie
kinajaka czas aby łóżeczko posżło w dół Super chłopak.
Zabka cóż za czytelnik i to jego skupienie na twarzy. Mały intelektualista Ci rośnie
Nimitti Truskaffka ma rację u nas też u 5-latka tak ślicznie "rrrr" nie wychodzi.
Madzia dzieli się a dokładnie daje mu te zabawki które "są dla dzidziusiów" gorzej z książeczkami bo tych dać nie chcę, ale ogólnie to fajnie sobie razem radza bo się pobawią, mogę go na trochę zostawić i wiem że Antek o niego zadba, że mu coś ceikawego pokaże. Minus taki że Antek wyczaił że Ignaś za nim chodzi i teraz wprowadza go pod łóżko, krzesła, stoły itd. i uważa to b=za bardzo zabawne To zdjęcie ze spłuczką super na pewno zostanie zauważone i u nas komputer też ma duże zainteresowanie
kinajaka czas aby łóżeczko posżło w dół Super chłopak.
Zabka cóż za czytelnik i to jego skupienie na twarzy. Mały intelektualista Ci rośnie
Nimitti Truskaffka ma rację u nas też u 5-latka tak ślicznie "rrrr" nie wychodzi.
truskafffka
żabka no szał ciał cudnie młody zaczytany:-):-):-)
ja sobie ostatnio przypomniałam o książeczkach po Matiku i młoda ma teraz używanie
Kinajaka Fifek uroczy :-) a Ty mamuśka obniżaj łóżeczko bo Ci syncio wyskoczy
Madzia ach dziękuję, nacieszyłam oczy:-) super fociaki aaa najbardziej powalające to z łazienki ze spłuczką, chylę czoła
ja sobie ostatnio przypomniałam o książeczkach po Matiku i młoda ma teraz używanie
Kinajaka Fifek uroczy :-) a Ty mamuśka obniżaj łóżeczko bo Ci syncio wyskoczy
Madzia ach dziękuję, nacieszyłam oczy:-) super fociaki aaa najbardziej powalające to z łazienki ze spłuczką, chylę czoła
anka26_x_07
Mama Laury :)
zabka ja patrze co za czerwona fura przyblizam a to krzeselko
kaniajaka obnizaj lozeczko bo Filip lada moment wypadnie
madzia widze ze zadanie odrobilas;-)
kaniajaka obnizaj lozeczko bo Filip lada moment wypadnie
madzia widze ze zadanie odrobilas;-)
reklama
Deizzi
Zabka to u nas dlatego własnie Antek książeczek swoich starych nie chcę dawać bo wie że wrócą poślinione, poobgryzane i bez stronnic