reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

reklama
Madzia piękne odbicie:-) czekam na więęęęcccceeej ;-)
Nimitii maaatkooo jak Alex bosko rrrrreeerrra sobie, mój sześciolatek tak rrr nie mówi :-D
słodziak z małego przeokropny:-p:-) i jeszcze raz brawa za turlanie ;)
Deizzi filmik super obrobiony jak zawsze:tak:łobuzy fajowskie:-) super się bawią, mały ruchliwy i silny :)
Anka haha moja Melka też tak łapie za uchwyty :p Ethan do schrupania, mama stroi synka bosko;-):-)

DSCF4328.jpgDSCF4339.jpgDSCF4315.jpg

Załączniki

• DSCF4328.jpg
    DSCF4328.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCF4339.jpg
    DSCF4339.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 61
  • DSCF4315.jpg
    DSCF4315.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 68
Nimitii "śpiew Gizmo" super:). A co do zdjęcia to Mariuszkowi jak jest na podłodze ciężko jakiekolwiek zdjęcie zrobić bo strasznie szybko się przemieszcza, zaraz mi ucieka:) ale komputer go choć na chwilę zainteresował:)
Deizzi świetnie zrobiony filmik:) a Ignaś silny chłopak:). Antoś dzieli się z bratem zabawkami? Bo mój Jasiek musi mieć dobry dzień, a zazwyczaj się wkurza, jak Mariuszek łapie jego auta:). Mariuszek chyba jednak będzie raczkował, dziś często miał już tyłek w górze jak wędrował po pokoju:)
Anka super chłopak z Ethana:) i jaki elegancki:)
Zabka jaki zaczytany Arturek:) wydoroślał Ci synek:)
Kinajaka jak fajnie Filipek stoi:) chyba czas na obniżenie materaca w łóżeczku:)
Truskafffka specjalnie dla Ciebie reszta naszych odbiciowych zdjęć;)
IMG_6489.jpg IMG_6609.jpgIMG_6637.jpgIMG_6656.jpg

Załączniki

• IMG_6489.jpg
    IMG_6489.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_6609.jpg
    IMG_6609.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_6637.jpg
    IMG_6637.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_6656.jpg
    IMG_6656.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 64
Dziękujemy wszystkim :)

Madzia dzieli się :) a dokładnie daje mu te zabawki które "są dla dzidziusiów" gorzej z książeczkami bo tych dać nie chcę, ale ogólnie to fajnie sobie razem radza bo się pobawią, mogę go na trochę zostawić i wiem że Antek o niego zadba, że mu coś ceikawego pokaże. Minus taki że Antek wyczaił że Ignaś za nim chodzi i teraz wprowadza go pod łóżko, krzesła, stoły itd. i uważa to b=za bardzo zabawne :) To zdjęcie ze spłuczką super na pewno zostanie zauważone i u nas komputer też ma duże zainteresowanie

kinajaka czas aby łóżeczko posżło w dół :) Super chłopak.

Zabka cóż za czytelnik i to jego skupienie na twarzy. Mały intelektualista Ci rośnie :)

Nimitti Truskaffka ma rację u nas też u 5-latka tak ślicznie "rrrr" nie wychodzi.

żabka no szał ciał cudnie młody zaczytany:-):-):-)
ja sobie ostatnio przypomniałam o książeczkach po Matiku i młoda ma teraz używanie:-p
Kinajaka Fifek uroczy :-) a Ty mamuśka obniżaj łóżeczko bo Ci syncio wyskoczy:-p
Madzia:sorry2: ach dziękuję, nacieszyłam oczy:-) super fociaki aaa najbardziej powalające to z łazienki ze spłuczką, chylę czoła ;)

reklama
Do góry