reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

reklama
Madzia piękne odbicie:-) czekam na więęęęcccceeej ;-)
Nimitii maaatkooo jak Alex bosko rrrrreeerrra sobie, mój sześciolatek tak rrr nie mówi :-D
słodziak z małego przeokropny:-p:-) i jeszcze raz brawa za turlanie ;)
Deizzi filmik super obrobiony jak zawsze:tak:łobuzy fajowskie:-) super się bawią, mały ruchliwy i silny :)
Anka haha moja Melka też tak łapie za uchwyty :p Ethan do schrupania, mama stroi synka bosko;-):-)

DSCF4328.jpgDSCF4339.jpgDSCF4315.jpg

Załączniki

• DSCF4328.jpg
    DSCF4328.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 62
  • DSCF4339.jpg
    DSCF4339.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCF4315.jpg
    DSCF4315.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 64
Nimitii "śpiew Gizmo" super:). A co do zdjęcia to Mariuszkowi jak jest na podłodze ciężko jakiekolwiek zdjęcie zrobić bo strasznie szybko się przemieszcza, zaraz mi ucieka:) ale komputer go choć na chwilę zainteresował:)
Deizzi świetnie zrobiony filmik:) a Ignaś silny chłopak:). Antoś dzieli się z bratem zabawkami? Bo mój Jasiek musi mieć dobry dzień, a zazwyczaj się wkurza, jak Mariuszek łapie jego auta:). Mariuszek chyba jednak będzie raczkował, dziś często miał już tyłek w górze jak wędrował po pokoju:)
Anka super chłopak z Ethana:) i jaki elegancki:)
Zabka jaki zaczytany Arturek:) wydoroślał Ci synek:)
Kinajaka jak fajnie Filipek stoi:) chyba czas na obniżenie materaca w łóżeczku:)
Truskafffka specjalnie dla Ciebie reszta naszych odbiciowych zdjęć;)
IMG_6489.jpg IMG_6609.jpgIMG_6637.jpgIMG_6656.jpg

Załączniki

• IMG_6489.jpg
    IMG_6489.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_6609.jpg
    IMG_6609.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_6637.jpg
    IMG_6637.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_6656.jpg
    IMG_6656.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 61
Dziękujemy wszystkim :)

Madzia dzieli się :) a dokładnie daje mu te zabawki które "są dla dzidziusiów" gorzej z książeczkami bo tych dać nie chcę, ale ogólnie to fajnie sobie razem radza bo się pobawią, mogę go na trochę zostawić i wiem że Antek o niego zadba, że mu coś ceikawego pokaże. Minus taki że Antek wyczaił że Ignaś za nim chodzi i teraz wprowadza go pod łóżko, krzesła, stoły itd. i uważa to b=za bardzo zabawne :) To zdjęcie ze spłuczką super na pewno zostanie zauważone i u nas komputer też ma duże zainteresowanie

kinajaka czas aby łóżeczko posżło w dół :) Super chłopak.

Zabka cóż za czytelnik i to jego skupienie na twarzy. Mały intelektualista Ci rośnie :)

Nimitti Truskaffka ma rację u nas też u 5-latka tak ślicznie "rrrr" nie wychodzi.

żabka no szał ciał cudnie młody zaczytany:-):-):-)
ja sobie ostatnio przypomniałam o książeczkach po Matiku i młoda ma teraz używanie:-p
Kinajaka Fifek uroczy :-) a Ty mamuśka obniżaj łóżeczko bo Ci syncio wyskoczy:-p
Madzia:sorry2: ach dziękuję, nacieszyłam oczy:-) super fociaki aaa najbardziej powalające to z łazienki ze spłuczką, chylę czoła ;)

reklama
Do góry