reklama
Deizzi
Fanka BB :)
Madzia_83
Załączniki
Deizzi
Madzia sliczne chłopaki Jaśko ma śliczne oczka i te jego włoski a Mariuszek widać że będzie miał mnóstwo adoratorek
anka26_x_07
Mama Laury :)
Dziewczyny przegladnela sobie filmiki i zdjecia dzieciaczkow Gratuluje kazdej z osobna i kazdemu dziecku
Musze przyznac ze nasze dzieci pieknie sie rozwijjaja
Deizzi moj Ethan od urodzenia spi cala noc na brzuszku. Teraz jak go tylko poloze na plecach to on i tak odrazu sie obraca na brzuszek
Ja sie smieje bo moja Laura byla plecowa laska a syn odwrotnie bo brzuszkowy
Musze przyznac ze nasze dzieci pieknie sie rozwijjaja
Deizzi moj Ethan od urodzenia spi cala noc na brzuszku. Teraz jak go tylko poloze na plecach to on i tak odrazu sie obraca na brzuszek
Ja sie smieje bo moja Laura byla plecowa laska a syn odwrotnie bo brzuszkowy
truskafffka
Deizzi
Truskaffka jak ostatnio oglądałam Twój filmik gdzie mała się bujała na czworakach to zauwazyłam że zupełnie inną technikę mają. Twoja żeby być na czworakach kładzie głowę na ziemi podciąga nogi i wtedy prostuje rączki a mój odpycha się rączkami wyprostowanymi do tyłu żeby dupsko mu dotknęło stóp i wtedy zaczyna bujanko
Madzia_83
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa myślałam żeby od października iść na studia podyplomowe, ale akurat w tym roku nie ma takiego kierunku, na który chcę iść więc wymyśliłam że pójdę na kurs fotografii, znalazłam taki internetowy muszę coś dla siebie zrobić, a zawsze lubiłam robić zdjęcia, tylko teoretycznie muszę się podszkolić
Anka moje dzieci podobne do Twoich starszy pleckowy, a młodszy brzuszkowy
Anka moje dzieci podobne do Twoich starszy pleckowy, a młodszy brzuszkowy
Ostatnia edycja:
reklama
Załączniki