Deizzi
Fanka BB :)
[video=youtube_share;MFLVTHXjCgc]http://youtu.be/MFLVTHXjCgc[/video] w drugiej minucie i ósmej sekundzie widac najlepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a nie nie..to zależy właśnie przeważnie jak jest zmęczona/śpiąca to łepetyna ląduje na podłodze, ale zazwyczaj ot tak po prostu myk na czworaka daje, ponagrywam ją jeszcze to pokażęTruskaffka jak ostatnio oglądałam Twój filmik gdzie mała się bujała na czworakach to zauwazyłam że zupełnie inną technikę mają. Twoja żeby być na czworakach kładzie głowę na ziemi podciąga nogi i wtedy prostuje rączki a mój odpycha się rączkami wyprostowanymi do tyłu żeby dupsko mu dotknęło stóp i wtedy zaczyna bujanko
Cudna :-)