reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

reklama
Truskaffka jak ostatnio oglądałam Twój filmik gdzie mała się bujała na czworakach to zauwazyłam że zupełnie inną technikę mają. Twoja żeby być na czworakach kładzie głowę na ziemi podciąga nogi i wtedy prostuje rączki a mój odpycha się rączkami wyprostowanymi do tyłu żeby dupsko mu dotknęło stóp i wtedy zaczyna bujanko :)
a nie nie..to zależy właśnie:-D przeważnie jak jest zmęczona/śpiąca to łepetyna ląduje na podłodze, ale zazwyczaj ot tak po prostu myk na czworaka daje, ponagrywam ją jeszcze to pokażę :)

no i czasem się zachowuje jakby fikołka chciała zrobić, to też wtedy łepetyna w dół a cała reszta w górę ląduje :-D
Pięknie Ignaś siedzi:-) Mój Matiko wstał na nóżki na równe 7 miechów i 3 dni- właśnie podciągając się w łóżeczku, Ignaś pewnie podobnie pokombinuje:-)

Madzia świetny pomysł:-)
Katax Tyson wymiata:tak:

Madzia też mam zamiar robić kurs fotografii, gdzie znalazłaś, podeślesz linka?
Katax Filipek jest boski:-)
Deizzi Ignaś szaleje, naprawdę szaleje:-)

U mnie podobnie jest, Oliwia pleckowa, Gabi brzuszkowa.

Truskaffka faktycznie akrobatka :)

A to moja żabcia mała :)

SAM_0821.jpg

Załączniki

• SAM_0821.jpg
    SAM_0821.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry