reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

Maryńka cudny Gucio, a zdjęcie w koszulce kibica świetne, i te okularki mu pasują :-)
Ala Twoja Ninka słodziutka, do schrupania a włosy syna super :-)
Lillu gratulacje dla Daniela, super siedzi i fryzurkę ma rewelacyjną:-)
Makunia Gabrysia rośnie w oczach :-) Śliczna panienka.
Deizzi świetnie już Ignaś siedzi, jestem pod wrażeniem :-) Śmieszek mały :-)
Truskaffka Amelka modeleczka, a uśmiech ma cudny :-) Pięknie się do raczkowania ustawia a Matik super dziewczynę poznał no i ten buziak na końcu musi coś znaczyć :-) Zbieraj kaskę do skarpetki :-)
Madzia83 Twoje chłopaki tacy przystojni, że niejedno kobiece serce złamią :-)

reklama
Aleksp my tez się w gondoli wozimy nadal i mamy jeszcze sporro miejsca :)
Maryńka boskie zdjęcie w okularkach! gangstaa :)
Ala Nelka piękna panna a Gabryś jakie włoski! Mój synek (o ile bedzie) też takie bedzie miał! :)
llilu Danny wielki chłopak :) i jak fajnie już siedzi! zazdroszcze! :)
truskaffka rodzeństwo podobne do siebie co? :) Zdjęcie ze skokiem do basenu i malutka na czworaka wymiata! :)

A my dziś dodamy filmiki :)
MAMA - YouTube - tu usłyszałam pierwsze nieświadome MAMA :D i akurat nagrywałam :D
Mała gaduła :) - YouTube a tutaj mała wielka gaduła... cały dzień tak potrafi!

Madzia już pisałam i się powtórzę :p napatrzeć się nie mogę na Twoich słodziaków:-) takie kochane serduszka dwa, już są super kumple, a będą jeszcze lepsi :-)
Madziara hihi ale Nikolka piski uskutecznia:-D i superowo rozgadana jest:tak:
Deizzi super filmik, bardzo lubię je oglądać, są tak fajnie poskładane:-) a chłopaki cud malina, super się bawia:-) Ignaś już taki cwaniaczek, super ruchowo się rozwija:-) i ta radocha przy zabawie, pięknie siedzi:-)
ja się jeszcze boję puszczać Melkę na podłogę -bez koca grubego, bo Ona ma fazy że łepetyne w dół, tyłek do góry i jakby fikołka chciała zrobić. No ale Ona prawie półtora miesiąca młodsza od Ignasia :)
Swoją drogą...z koca dużego i tak potrafi zwiać ta moja łobuziara :-D

no i uskutecznia zawzięcie stanie na czworaka ;)
ksod.jpg

Truskaffka a Ty wiesz że Twoje dzieciaczki są bardzo do siebie podobne? Jak jest na tym pierwszym zdjęciu taka uśmiechnięta to wypisz wymaluj braciszek :) i o ile się nie mylę oby dwoje w chwili obecnej bez przednich ząbków więc podobieństwo tym bardziej widoczne. Ignaś też zaczyna podnosić się do raczkowania ale sekunda i ręcę mu idą do przodu a nogi zostają i jest klap na brzuch.
Zabka nie boisz się tak go kłaść a noc do spania?

deizzi problem w tym ze on sam sie obraca na brzuch.ja go klade na boku lub na plecach. wstaje w nocy patrze na niego obracam na plecy a on siup na brzuch.strasznie bzikuje teraz. zanim zasnie to po calym lozku pelza. w swoim spi w poprzek. nawet boje sie go przykrywac. ostatnio w dzien zagladam a on ma poduszke na glowie:szok:

żabka hehe no zaczynają się te dziwaczne pozycje, a będzie jeszcze lepiej. Jak sobie przypomnę nieraz pozycje śpiącego Matika to boki zrywać można:-D
młoda też mi teraz łazi po łóżeczku w nocy, aż się budzę bo słyszę jak ona przez sen..szuru buru i w kąt łóżeczka leci..
aaa jedynie co poradzić mogę-wywal mu może ta poduszkę, nie potrzebna mu, a jak ją sobie na głowę daje to faktycznie niebezpiecznie
Deizzi si si moje dzieciaki wypisz wymaluj dwie kropelki :) tylko młoda oczka ma inne, Mati już w jej wieku miał niebieściutkie :)
ja jak zobaczyłam malutką ledwo ją z brzucha wyjęli to pierwsza myśl "cały Mati":-D choć mi wokoło mówili że oni nie tacy podobni, to ja swoje wiedziałam :p i później mi rację przyznawali :p
co do spania na brzuszku, moja Melka chyba jak miała ok. 2 miesięcy zaczęła tak spać. Inaczej nie chciała. Stresiora miałam na początku, ale tak sprytnie sobie z główką radziła że po jakimś czasie spokój przyszedł i wiem że żmijka na brzuszku bezpieczna :)

Madziara brawo dla Nikoli:)
Deizzi spryciarz z Ignasia:)
Zabka fajna poza:) nasz teraz też strasznie się wierci przez sen i też często jak się obudze w nocy to młody śpi na brzuchu.
Truskafffka silna dziewczyna z Melki:) nasz od czasu do czasu tylko podciągnie nogi pod brzuch, ale jeszcze nie próbował sie podnieść, za to też ucieka z koca i na panelach najbardziej mu się pdoboba bo łatwiej się ślizgać:). A z oczkami to wczoraj oglądałam zdjęcia Jasia jak miał 5 miesięcy i on wtedy też już miał takie ładne niebieskie oczka:) Mariuszek ma jakieś ciemniejsze, ale ciężko określić ich kolor:)

reklama
Zabka truskaffka moi chłopcy jacyś "inni" są bo nigdy przebojów z pozycją w łóżku, łóżeczku nie miałam. Jak położyłam wieczorem to w tej samej poyzcji rano zastałam. Antek ma teraz 5 lat śpi już od dawna w swoim łóżku nie spadł z niego nigdy nie musze w nocy wstawać żeby go przykrywać. Ignaś troche gorszy bo na boczku spac nie chcę tylko na pleckach więc jak już to tak zmieni pozycje. Jak miał 1,5 miesiąca to chciał na brzuchu sypiać w dzień mu pozwalałam a w nocy się bałam i jakoś się oduczył.

Do góry