Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
latam dzisiaj po całym forum jak szalona:-)No prosze jaki zbieg okolicznosci, od razu jakos cie polubilam teraz wiem dlaczego
ja robiłam i sobie chwalę :-)Czy któraś z was robiła usg 4D?
Ja właśnie się zastanawiam... Koszt jest dosyć duży.
Ja ogladalam w szkole rodzenia takie filmiki z okresu ciazy i porodu i na jednym z nich byla piosenka Kombi "Pokolenie". Pierwsze slowa pieknie pasowaly: Rodzisz sie to znak, kocha cie ten swiat, barwy dnia, twoj krzyk i barwy nocy...To ja troche z innej beczki (bo nie chce zakładać nowego wątku).
Chciałabym zrobić prezentacje zdjęć + filmiki z usg z całego okresu ciąży. Nie mam jednak pomysłu jakie piosenki pasowałyby do takiej tamtyki prezentacji zdjęć. Proszę o pomoc i pomysły. Za każdy będę bardzo wdzięczna.
Ja wymysliłam aż całą jedną pozycję:
De Su - Życie jest cudem
To ja troche z innej beczki (bo nie chce zakładać nowego wątku).
Chciałabym zrobić prezentacje zdjęć + filmiki z usg z całego okresu ciąży. Nie mam jednak pomysłu jakie piosenki pasowałyby do takiej tamtyki prezentacji zdjęć. Proszę o pomoc i pomysły. Za każdy będę bardzo wdzięczna.
Ja wymysliłam aż całą jedną pozycję:
De Su - Życie jest cudem