reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych kruszynek z USG

reklama
Dziewczyny jak wy dodajecie imię dzieciątka,bo ja zrobiłam takie migające,ale jak wklejam do sygnatury to mi pisze,że jest jakiś problem bo jest za duże:-(

Madziaas a znalazłaś wątek główny sierpniówek ,bo tylko tutaj sie udzielasz (tak tylko pytam);-)
Ja jakoś ostatnio pomyślałam,że napisze na sierpniówkach bo zawsze siedziałam na Mamusie staraczki 2009.Tam trafiłam po raz pierwszy i zostałam:-) A tu to raczej sie mało udzielam:zawstydzona/y:

Ja jakoś ostatnio pomyślałam,że napisze na sierpniówkach bo zawsze siedziałam na Mamusie staraczki 2009.Tam trafiłam po raz pierwszy i zostałam:-) A tu to raczej sie mało udzielam:zawstydzona/y:
No nic może tematy nie pasują .Niektóre z nas maja tez takie dni ,że nie piszą po iles dni tylko czytają;-)

Madziaas ja nie wiem ile mam suwaczkow ale duzo i napewno mozesz jeszcze dolozyc imie tylko trzeba to w okienku odpowiednio ulozyc

reklama
Ano Aniu sile woli to ja mam duza ale suwaczkow napewno wiecej sie zmiesci. Niewiem ja po prostu kopiuje kod bbcode i wklejam do sygnatury robie podglad czy miejsce pasuje jak pasuje to zapisuje i to wszystko, moze macie cos w ustawieniach zle zapisane

Do góry