reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

** Zamknięty **

reklama
Witam!! KIedyś na początku pisałam trochę tu na forum ale potem z braku czasu tylko stralam się na bieżąco Was czytać , niestey teraz z powodu tego, ze preniesliscie się na zamknięty nie mam dostępu ;P
Czy możecie mnie dodac do listy osob które maja tam dostep? I w miere możliwości będę starala się też pisać;)

Dziewczyny a nie uważacie, że to trochę głupio z waszej strony prosić o dostęp teraz kiedy do porodu zostało tak niewiele... przecież jest w tym jakiś cel, że przeniosłyśmy na zamknięty ... my się już zżyłyśmy ze sobą, mamy do siebie zaufanie itd.. Was nie mogłyśmy poznać ... My piszemy o swoim życiu wtedy kiedy nam jest źle i dobrze i chcemy mieć jakąś prywatność.. a to chyba nie jest książka z fajnymi czy innymi historyjkami żeby podczytywać ... przepraszam ale to jest moje zdanie

secreto ja rozumiem temat dla osób które się zżyły, mówią o swoim prywatnych sprawach, wklejają zdjęcia które są dla oczu tylko wybranych. Ale w tym celu można stworzyć temat, dwa, trzy które będą tylko dla zaprzyjaźnionych osób. Istnieje też facebook i tam można stworzyć prywatne forum, tak mamy z dziewczynami z ciężarówek po in vitro. Można też stworzyć prywatne forum i tam dać dostęp zaprzyjaźnionym. Ale jeżeli to podforum nazywa się "marcowe mamy 2014" to powinno być dostępne dla wszystkich takich mam. Na każdy miesiąc w roku powstaje takie forum i powinno być dla każdego zainteresowanego dostępne. Pierwszy raz widzę, aby tak "sprywatyzować" forum....

ja o dostęp nie prosiłam secreto tylko pisałam, że niepodobna mi się, że marcowe mamusie całkowicie zginęły z ogólnego i wcale tam być nie muszę, a jestem od prawie początku ciąży tu tylko mało się udzielam ale to ze względu... a zresztą...

reklama
z pewnością na zamkniętym zdjęcie bym umieściła i napisała coś więcej o sobie ale widzę, że wątek tylko dla wybranych, w takim razie dziękuję za dostęp jest mi niepotrzebny!

Do góry