Bez przesady, nie ma co roztrząsać, jest temat, są marcówki i tyle, jak ktoś chciał to się udzielał, ja jak tu weszłam to mi aż głupio było czytać, bo widziałam, że dziewczyny pisały o prywatnych sprawach i od razu się udzieliłam jak tylko się zalogowałam.
reklama
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
To w tematach typu wyprawka, etc też macie prywatne sprawy??? A może w urlopach macierzyńskich???
Jezu, ile rzeczy prywatnych rzeczy wychodzi na jaw na forach w których ja uczestniczę i jakoś nie ma takich problemów, nikt nie prywatyzuje sobie forów, bo boi się że ktoś coś przeczyta. Ile niepowodzeń po transferach, poronień, ciąż biochemicznych, problemów ze stymulacjami i każdy mógł wejść. A tutaj??? Paranoja....
Jezu, ile rzeczy prywatnych rzeczy wychodzi na jaw na forach w których ja uczestniczę i jakoś nie ma takich problemów, nikt nie prywatyzuje sobie forów, bo boi się że ktoś coś przeczyta. Ile niepowodzeń po transferach, poronień, ciąż biochemicznych, problemów ze stymulacjami i każdy mógł wejść. A tutaj??? Paranoja....
ja o dostęp nie prosiłam secreto tylko pisałam, że niepodobna mi się, że marcowe mamusie całkowicie zginęły z ogólnego i wcale tam być nie muszę, a jestem od prawie początku ciąży tu tylko mało się udzielam ale to ze względu... a zresztą...
Ze względu na co...?
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Dokładnie ja jestem osobą niedowidzącą i mało się udzielam ale lubiłam podzielić się z Wami wrażeniami po wizytach i rozwojem mojego maluszka, teraz nie będę miała gdzie :-(
Z całym szacunkiem...ale piszesz ze lubilas podzielić się wrażeniami...jakos nikt ich nie pamięta bo masz zaledwie niecale 30 postów...
Tak naprawdę większość z nas Cie nie pamięta....
I co ma niedowidzenie do tematu? Kazda ma jakieś wady/dysfunkcje/itp...
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Witam!! KIedyś na początku pisałam trochę tu na forum ale potem z braku czasu tylko stralam się na bieżąco Was czytać , niestey teraz z powodu tego, ze preniesliscie się na zamknięty nie mam dostępu ;P
Czy możecie mnie dodac do listy osob które maja tam dostep? I w miere możliwości będę starala się też pisać
Sorry ale Ciebie to kompletnie nie kojarzymy, wiec sorry ale nie jestem za tym byś miała dostęp do prywatnego - bo tam nie ma miejsca dla tych co podczytują i oglądają ale dla tych dla których relacje między kobietami z podobną sytuacją są na tyle ważne ze potrafią się otworzyć i pisać od serca...
A i to się kupy nie trzyma : z braku czasu - starałam się na bieżąco was czytac - a na to był czas???????? eeeeeeeeee?
Ostatnia edycja:
Przepraszam bardzo, ale my nie musimy się Wam tłumaczyć dlaczego chciałyśmy przenieść się na "forum prywatne"...
Przejęcie jakby nie wiadomo co się stało, po prostu chciałyśmy się "zamknąć" od "podczytywaczek" czy prowokatorek...a ostatnio jedna już tu się trafiła...
Przejęcie jakby nie wiadomo co się stało, po prostu chciałyśmy się "zamknąć" od "podczytywaczek" czy prowokatorek...a ostatnio jedna już tu się trafiła...
reklama
Z całym szacunkiem...ale piszesz ze lubilas podzielić się wrażeniami...jakos nikt ich nie pamięta bo masz zaledwie niecale 30 postów...
Tak naprawdę większość z nas Cie nie pamięta....
I co ma niedowidzenie do tematu? Kazda ma jakieś wady/dysfunkcje/itp...
Jak ktoś niedowidzi i siedzi na forum to sorry... Nie skomentuje.