reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

** Zamknięty **

Jak otwieram ten link co jest tu podany to mi wyskakuje jakies "ciagle o dzidzi" i pare wpisow osob ktorych nie znam... Nie wiem gdzie ten zamkniety. Raz weszlam z komputera.. Mysialam sie logowac. Na tel nie idzie tego znalezc :/

Wchodzisz na tel tak Forum- Związki rodzinne-album rodzinny i tam jest nasz watek

reklama
Czyli poki co dostepu nie ma:
- mamatek
- kainkas
- nastka-83
- malpawzoo
- josek
- nifla
- juszka1988
- kasiak-l

czakamy na reszte...

Ostatnia edycja:
Aneta specjalnie sciagnelam se apke zeby sprawdzic jak wejsc na te zamkniete bo ja na iphonie wchodze przez safari no i jak wywietlaja sie wszystkie kategorie to tak na dole jest zwiazki rodzinne , potem album rodzinny, i na gorze wyswietla sie mamusie marzec 2014 prywatnie po wejsviu tam masz wszystkie zamkniete tematy zrobilam ci zdj :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 96
  • image.jpg
    image.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 83
  • image.jpg
    image.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 84
  • image.jpg
    image.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 90
Dodałam na BB zamkniętym tematy.. dziewczyny, które mają już teraz dostęp sprawdźcie czy jest ok czy czegoś nie brakuje albo , może jest czegoś za dużo? Po urodzeniu dzieci trzeba będzie pewnie dodać nowe tematy typu: karmienie, pielęgnacja, szczepienia i wizyty, może coś o diecie i o ćwiczeniach Natomiast moja ciążowa głupota i tępota nie ogrania co zrobić np. z przepisami, które dodawałyśmy na głównym i innymi fajnymi rzeczami, które dobrze żeby się znalazły też na zamkniętym bo pewnie za niedługo już na zawsze ogólny opustoszeje..

Zaproponowałam jeszcze żeby dodać moderatora w postaci Ewy jak się zgodzi :) mogłabym jej potem w razie czego pomóc

Dobra, na tą chwilę mamy listę taką:

• Kainkas
  • Josek
  • Nastka
  • Mamatek
  • Małpka
  • Nifla
  • Juszka

• Czarny loczek
  • Kasiak

reklama
Aneta ale znalazlas? Fajna ta apka ja jej nie instalowalam bo na androida byla beznadziejna jak wczesniej mialam inny tel wiec myslalam ze ta w appstore podobna a ta jest fajniejsza :-)

Do góry