reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

OlaSzy - w takim razie i ja Tobie życzę powodzenia! Z pewnością miło Cię przyjmą :tak:

anika11 - (nie) dziękuję ;-)

reklama
Odpoczywamy do 8 maja. :tak:

Kalendarz

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania
11/13 - Hess - wizyta przed crio
13 - marcysia - kolejne spotkanie z Kropkiem
14 - niebajka - wizyta przed crio
14 - enni - usg serduszkowe
15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
Hess - criotransfer

OlaSzy moge sobie wyobrazic jakie to cudowne uczucie ,gratuluje raz jeszcze [emoji3]
Koparka cóż za piękna beta !!!! [emoji106][emoji106][emoji106][emoji3] gratuluje [emoji3]

Dzisiaj pierwszy zastrzyk z gonapeptylu i tak sie zastanawiam czy musze brać o tej samej porze ? Tez miałyście co drugi dzien zastrzyk ?

Ewa gratuluję córeczki ;)
Koparka piekna beta:) ja jutro chce iść, a jak się czujesz?
OlaSzy gratuluję i zazdroszczę serduszka:) mam też nadzieję że 14 usłyszę serduszko,albo dwa:) i powodzenia w nowej pracy;)
Hess również kciuki za pierwszy dzień w pracy :)
Ilk_a mi kazali brać gonapeptyl o tej samej godzinie,tylko że ja brałam codziennie,ale przeważnie każą o tej samej godzinie :)

enni czuję się całkiem dobrze, może trochę słabo, ale to już od początku stymulacji... brzuch trochę pobolewa jak na okres, poza tym żadnych mdłości, ani nic z tych rzeczy... a Ty?

Ilka - Gonapeptyl o tej samej porze miałam brać, najpierw co dwa dni, a już przy samej stymulacji codziennie. Bierz rano, bo potem jak dojdzie menopur to będzie wieczorem.
Gonapeptyl rano.

reklama
Koparka ja kompletnie nic nie czuje oprócz bolacych piersi i wydymanego brzucha, aż się martwię że nic mnie nie pobolewa, jutro skocze na betę to będę spokojniejsza
Anika nie pomogę :( co do @
Dziewczyny jak tam w nowej pracy? :)

Do góry