reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

enni - ja juz po, dziś było krócej, generalnie będzie 7h dziennie, więc mam na 9 przychodzić. Ludzie mili, fajnie jest, ale robota jest ostra i full angielskiego, więc to mnie przeraża, bo ja wyszłam z wyprawy. Ale mam nadzieje, ze ogarnę temat. :)

OlaSzy - a jak u Ciebie?

Koparka - beta zapiera dech w piersiach :)

reklama
anika11 ja dostawałam okres zazwyczaj w trzecim dniu po odstawieniu luteiny, a po ostatniej stymulacji i odroczonym transferze w piątym dniu...

enni ja też się martwiłam cały weekend, marudziłam mojemu M. strasznie... takie to trochę dziwne i głupie.. jak nie bolało to się martwiłam że nic się nie dzieje, a jak bolało to się martwiłam, że okres przyjdzie... wiem, nie powinnam się tyle martwić.. ale niestety powiedzenie sobie "nie martw się, będzie co ma być, nie myśl o tym, skup się na czymś innym" w tej sytuacji nie działa!!!

w środę idę do mojego doktorka ustalić plan działania, już się nie mogę doczekać :-)

Hej dziewuszki!

Ja po pracy padam. Wcześniej robiłam sobie godzinkę snu po 13:00 aby funkcjonować, a tutaj od 7 do 15:00 siedzę w biurze. Jak żyć? :D Ale ogólnie atmosfera bardzo miła i przyjemna. Umowę już podpisałam, szkolenia przechodzę, aż się nie mogę doczekać gdy sama już będę ogarniać sobie pracę :)

Odpoczywamy do 8 maja. :tak:

Kalendarz

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania
13 - Hess - wizyta przed crio
13 - marcysia - kolejne spotkanie z Kropkiem
14 - niebajka - wizyta przed crio
14 - enni - usg serduszkowe
15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,
podczytuje Was cały czas. Jakoś po tak długiej przerwie w pracy, nie mogę odnaleźć się czasowo, wracam do domu, obiad, chwila odpoczynku i już spać trzeba iść :szok:. Nawet w poprzedniej pracy miałam więcej czasu po, bo pracowałam do 14:30. No i taki zasuw na stażu mam, że hej! Może schudnę, bo nie nie mam czasu na zjedzenie więcej niż jednej kanapki, hehe. Wracam z drugą kanapką i jabłkiem do domu. I nawet nie chce mi się jeść z nadmiaru wrażeń.

Od dziś biorę Luteinę dowcipną, by wywołać @. Mam w kalendarzu wizytę 11/13 maj, ale przeprawić muszę na 13 maja, bo tak będę celować z @ i dlatego, że wizyta jest po "pracy" a nie w ciągu dnia. Nie chcę nadwyrężać cierpliwości mojego "opiekuna", bo w piątek idę do sądu, więc urywam się wcześniej.

Trzymam za wszystkie kciuki !!
Ależ mi teraz czas zaiwania :-D

OlaSzy, super, że w pracy taka miła atmosfera i wydaje mi sie, że znalazłaś swoje miejsce:)

Hess, widzę, że Ty też zagoniona! ale chyba zadowolona? ;) niech @ pojawi się planowo i szyków Ci nie psuje :)

Koparka, pochwal się jutro ustalonym z lekarzem planem działania :)

ja do czwartku duphaston, a potem @ i startuję z ostatnią iui :) a 29 mam już wizytę w Gamecie i zmieniam front działania :)

Hej kochane:)

OlaSzy nie mialam jeszcze okazji pogratulowac ♡:))) Spokojnej ciazy Ci zycze:)

No i powodzenia w nowej pracy dla Ciebie i Hess:) szybkiej aklimatyzacji i samych dobrych ludzi wokol Was!

Aniko ja caly czas myslami przy Tobie! Oby Twoja droga do bycia mama byla juz finishem:) tak bedzie! Czy cos wiesz o terminach w gamecie? Po kwalifikacji od razu sie rusza, czy troche sie czeka?

Koparka pomyślności! Kciuki!!

cześć dziewczyny, dzięki za kciuki :-)

widziałam dzisiaj pęcherzyk, doktor mówi, że widział kropka w środku... ja za bardzo nie widziałam, ale doktor na pewno ma rację :-) w przyszły piątek 15.05 wizyta serduszkowa..

enni co u Ciebie? jak tam Twoja beta?

reklama
koparka super że u Ciebie wszystko oki;) moja beta z wczoraj to 4853 o ile dobrze pamiętam. ja niestety miałam wczoraj krwawienie i pojechałam do mojego gina,na szczęście wszystko jest na swoim miejscu ale nie wie skad te krwawienie;( U ,mie są 2 pęcherzyki ale jak na razie bez kropek :) Wizyte mam dzień przed Tobą czyli 14.05 :) mam nadzieję że nic się nie wydarzy....

Do góry