reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Enni moze nie powinnam pisac ale ja tez tak mialam w 5 tyg i okazalo sie ze jeden pecherzyk jest pusty bez zarodka a z drugiego mam Hanie. A bierzesz jakies leki ? Plamisz krwia czy brudami ?

enni - skoro lekarz powiedział, że jest ok, to trzeba mu zaufać. Będzie dobrze! calineczkaa na drugim forum też ostatnio krawiła mocno, a jest wszystko ok i też nie wiadomo skąd krwawienie. Zaczęła 4 miesiąc.

Jutro trzymamy kciuki za DW87 i MadziulkeRz
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
Powodzenia!!

Kalendarz

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania

13 - Hess - wizyta przed crio
13 - marcysia - kolejne spotkanie z Kropkiem
14 - niebajka - wizyta przed crio
14 - enni - usg serduszkowe
15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
22 - ilka_a - wizyta w trakcie stymulacji + anestezjolog

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
Lilka biorę dhupaston no i plamienia są raz mniej raz więcej czerwone, dopiero za tydzień okaże się co tam się dzieje, a Tobie gratuluję córeczki :) to była ciąża naturalna? Czy IVF no i czy też miałaś 2 zarodki podane
Hess tak jak patrzę to ciąże po IVF są takie delikatne :) to krwawienia to bóle zawsze coś, a mi doszły jeszcze mega mdłości :)

Witajcie ja dopiero w domku , dziś wizyta , a na niej zobaczyłam cudnego niespełna 5 centymetrowego człowieczka , który do mnie machał rączką i skakał z radości na spotkanie :biggrin2:
po raz pierwszy doktorek pozwolił posłuchać serduszka tylko na uno sekundę :biggrin2:
oj wzruszenia nie było końca ....
nie mogę uwierzyć ,że ten cud się spełnił .....

Madziulka, Enni gratuluję wam serdecznie :-D Niech wasze maleństwa rosną zdrowo:-D
A ja ustalilam dziś plan działania. Czekam na @, od 2dc estrofem, później luteina, a następna wizyta między 18-20dc i wtedy zadrapanie macicy. A później kolejna @ i TRANSFER. Dr twierdzi, że odbędzie się w czerwcu, ale przy moich długich ostatnio cyklach to pewnie na początku lipca będzie transfer. I tak się wszystko przesuwa, ale może to i lepiej? Będę lepiej przygotowana i na urlopie?;-)

reklama
DW jakis dziwny ten plan, po co masz brac lutke w cyklu poprzedzajacym transfer?

Madziulka gratuluje 5 cm szczescia, to niesamowite, ze w tak malym rozmiarze czlowieczek mieszkajacy w brzuszku juz macha raczkami, pamietam jakby to bylo wczoraj. A jak sie urodzil to nie moglam wyjsc z podziwu jak on sie miescil w brzuszku ;)

Ostatnia edycja:
Do góry