reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

OlaSzy - w takim razie i ja Tobie życzę powodzenia! Z pewnością miło Cię przyjmą :tak:

anika11 - (nie) dziękuję ;-)

reklama
Odpoczywamy do 8 maja. :tak:

Kalendarz

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania
11/13 - Hess - wizyta przed crio
13 - marcysia - kolejne spotkanie z Kropkiem
14 - niebajka - wizyta przed crio
14 - enni - usg serduszkowe
15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
Hess - criotransfer

OlaSzy moge sobie wyobrazic jakie to cudowne uczucie ,gratuluje raz jeszcze [emoji3]
Koparka cóż za piękna beta !!!! [emoji106][emoji106][emoji106][emoji3] gratuluje [emoji3]

Dzisiaj pierwszy zastrzyk z gonapeptylu i tak sie zastanawiam czy musze brać o tej samej porze ? Tez miałyście co drugi dzien zastrzyk ?

Ewa gratuluję córeczki ;)
Koparka piekna beta:) ja jutro chce iść, a jak się czujesz?
OlaSzy gratuluję i zazdroszczę serduszka:) mam też nadzieję że 14 usłyszę serduszko,albo dwa:) i powodzenia w nowej pracy;)
Hess również kciuki za pierwszy dzień w pracy :)
Ilk_a mi kazali brać gonapeptyl o tej samej godzinie,tylko że ja brałam codziennie,ale przeważnie każą o tej samej godzinie :)

enni czuję się całkiem dobrze, może trochę słabo, ale to już od początku stymulacji... brzuch trochę pobolewa jak na okres, poza tym żadnych mdłości, ani nic z tych rzeczy... a Ty?

Ilka - Gonapeptyl o tej samej porze miałam brać, najpierw co dwa dni, a już przy samej stymulacji codziennie. Bierz rano, bo potem jak dojdzie menopur to będzie wieczorem.
Gonapeptyl rano.

reklama
Koparka ja kompletnie nic nie czuje oprócz bolacych piersi i wydymanego brzucha, aż się martwię że nic mnie nie pobolewa, jutro skocze na betę to będę spokojniejsza
Anika nie pomogę :( co do @
Dziewczyny jak tam w nowej pracy? :)

Do góry