reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anulla, jak bedzie jutro sam pecherzyk to sie nie dowiesz, AniaM tez miała jeden pęcherzyk a potem była niespodzianka bo sie pojawiły 2 serduszka.No ale nie bede tu wróżyc z fusów z kawy rozpuszczalnej :-D bo okaże sie wszystko w praniu a konkretnie to na USG :-)

reklama
Kotuska, obyś nie miała racji. To jednak jest bardzo duże ryzyko i nie chcę jego podejmować. Na serduszko to w sumie już nawet w piątek mogę iść, bo beta będzie pewnie powyżej 10tys. czy czekać tydzień?

Jestem po rozmowie z lekarzem, obiecałam leżeć i na maksa sie oszczędzać zeby tylko nie isc do szpitala :) jupi , prawdopodobnie znowu czeka mnie branie progesteronu , cos wspominał o zastrzykach, zatem tydzien obserwacji w domu :)

Kasik do 15.30 pracuje więc nie dam rady spotkać się z Wami. Ananasa z twardym trzeba zjadać? O masakra! ;-)

Genna to dzień pełen wrażeń. Gratuluję gratulacji ;-) ja dziś wzruszyłam się w kościele na ulubionych czytaniach a potem na chrzcie :-D

Anulla nie martw się czy bliźniaki bo beta jeszcze nic nie znaczy :-) nie denerwuj się ;-)

Smerfeta kurcze szkoda, chetnie bym na Ciebie poczekala ale moje plamienia za bardzo mnie stresuja, nie wiem jak bedzie jutro. Na razie (odpukac) jest prawie czysto. Dzisiaj w kosciele czujac jak mi cos wyplywa (lutka) nie moglam sie skupic bo juz sobie wyobrazalam krew. Musze byc blisko toalety, chodze co pol godziny bo w przeciwnym razie w mojej glowie tworzy sie czarny scenariusz :(

genna odpocznij troche, na mnie krzyczalas a widze, ze tylko klaczki lekko odpuscily a Ty juz rzucilas sie w wir pracy

Kasik jak nic przenośny toi toi musisz sobie załatwić a toaleta bedzie z tobą:)
A kłaczki jak na złość dzisiaj powróciły , wiec tłum ludzi a ja z rozpaczą w oczach szukałam krzaków :/
Olusia od zeszłej soboty strasznie brzuch mnie boli, właściwie podbrzusze , i twardniej co jakis czas . Kasik naprawdę sie oszczedzalama , wskazywalam palcem o i jąkała wiesz ze to trudne , szczegolne jak sie dostało "wolontariuszy" którzy do 2 nie potrafili liczyć :/. Wrrr ale dałam radę tylko kopytka dolne od stania bolały , wszyscy uważali na mnie i dbali bym nie dzwigala:) aż głupio sie czułam . Niestety będe musiała zrezygnować z prowadzenia dodatkowych zajęć Nordic walking , czyli dodatkowo kasa nie wpadnie ale wszystko dla malucha :)
Kochane buziaki na dobranoc dla was i dbajcie o siebie przyszłe mamuśki i obecne bo każda na tym wątku w koncu skończy jak my z głowa w kibelku albo z głową w majtkach czy nie ma plamien;)

Ostatnia edycja:
reklama
genna dobre, usmialam sie ;) musze to zapamietac. W sumie nie wiem co gorsze: plamienia czy klaczki? Moze sonde zrobimy? Moim zdaniem gorsze plamienia bo nie sa naturalnym objawem ciazy i moga oznaczac cos zlego. A klaczki wykanczaja Was ale chociaz jestescie pewne, ze w tej ciazy jestescie ;)

Ostatnia edycja:
Do góry