reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anulla, beta piękna !!! Jutro na pewno bedzie pecherzyk ale nie nastawiaj sie jeszcze na zarodek . Lepiej sie miło zaskoczyc.
A powiedz myślałaś o bliźniakach ??? :-)
Troche te plamienia psują nam tu tą radosc ale dobrze że masz jutro wizytę to chociaz lekarz obejrzy i oceni fachowym okiem.

Kwiatuszek, ja po transferze przez 2 dni w sumie zjadłam całą jedną puszke ananasów. Niby liczy się swieży no ale ja jadłam taki ;-)

Kwiatuszek 2-3 plastry dziennie mozna jesc kilka dni po transferze. Podobno trzeba jesz z tym twardym srodkiem ale ja nie wiedzialam i jadlam bez ;)

Smerfeta mowilam, ze balsam calkiem przyjemnie pachnie :) Ja jestem wrazliwa na zapachy, zwlaszcza nie lubie ciezkich. Ostatnio przeszkadza mi nawet zapach Lavtacydu, tego oryginalnego, pierwszego, bialo-pomaranczowego ale tylko po tym mam spokoj z infekcjami. A Ty sie z nami mozesz jutro spotkac czy pracujesz? Ja przyjezdzam specjalnie wczesniej bo Anulla nie moze tyle czekac i umowilysmy sie na 14-ta. O 15:30 mam immunologa.

Kotuska, nawet nie prorokuj :-) chcę jedne maleństwo silne i zdrowe. Mam nadzieję, że plamienia się okażą niegroźne. Mam jutro tylko nadzieję, że jest wszystko w porządku, a na zarodek i serduszko mogę spokojnie poczekać, jak będę wiedziała, że wszystko jest w porządku. Jak leżę jest ok, najgorzej jak wstanę :-(

Ja też kupiłam ten balsam - bardzo delikatny zapach. Ale jeszcze się nie smarowałam.

Dziewczyny byłam w rossmanie, co prawda szybkim przelotem i tylko zerknełam na te kosmetyki dla ciężarówek i powiem Wam że nie wiem o którym balsamie mówicie. Jak by któraś wstawiła fotke będę wdzięczna.

reklama
Anulla bya piekna, na wizyte serduszkową na pewno do siebie bedziesz mogła isc a po co masz jeździć 400km i jeszcze płacić za wizyte?

Melduje dIewczynki ze żyje. Dzisiaj odbył sie bieg który organizowałam. Ciąża jednak to straszny stan, jak oglądałam zdjęcia naszych czworaczków , bo dla nich tez biegali nasi zawodnicy to łzy miałam w oczach :) na sCzescie chlopaki jutro juz wnoszą ze szpitala , cała czwórka :) jak macie obie i języków relacje z naszej regionalnej telewizji od 9min 40 s 14.09.2014, g. 18.30 - Telewizja Polska SA
Prowadziła nasz bieg w tym roku pani z telewizji i nie igła uwiezyc ze jestem w ciazy :/ super zreszta jak wszyscy , wiec postanowiła ogłosić to przez mikrofon hahaha , potem dostałam
Mnóstwo gratulacji i w koncu poczułam sie ze jestem w ciazy , oczywiście ryczeć chciało mi sie , ostatnio jestem jakaś placzliwa , wszystko mnie denerwuje ahhh uroki ciązy . Jutro jeszcze rozliczenia z dotawcami i obiecuje odpocząć , jeszcze musze zadzwonić do lekarz bo brzch boli jak przestaje działać buscopan :/ buziaczki kochane obiecuje w tygodniu sie odezwać
Zatem kciuki za jutrzejsze dziewczynki z kalendarza :)

Do góry