Magda_7891
Fanka BB :)
Olusia, trzymaj się tam bidulko. Niech cię tam nawadniaja żebyś się lepiej poczuła. Oby szybko minęły te wymioty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niska ja miałam chyba właśnie te z Neta, ale 25 mg, są tez 100 i wiem ze np lawendowy sen je brała, to jest niebieskie opakowanie?Dziewczyny podpowiedzcie mi jaki koenzymQ10 mam kupić, chodzi mi dokładnie o firmę. Sprawdzałam w necie i są różnych firm i w różnych dawkach. Czy macie może jakiś sprawdzony? bo nie chcę kupować jakiegoś badziewia.
I jeszcze jedno czy któraś z Was może stosowała DHEA z firmy PURITAN'S PRIDE /100mg 60 kaps/ nie orientujecie się czy skład jest podobny do DHEA elijot?
Kasik81 jezeli będziesz miała lutke to,lekarz cię wyczyści ja przed transferem rano nie miałam brać nic dowcipie dopiero po transferze.Mam do Was pytanie. Biorąc lutkę dopochwowo mam dużo białej wydzieliny. Czy ta ilość nie będzie przeszkadzała przy transferze??