reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Haniu wiadomości super , grosik walczy jak nic i to najwazniejsze i nawet jakbyś miała leżeć do końca ciazy to warto dla niego!!!! On ci to wynagrodzi, odpoczywajdalej a mu tu dalej 3mamy kciuki :)

reklama
Hania ściągnęłam Cię myślami :-) Najważniejsze, że kropek urósł i serduszko przyspieszyło :tak: Bóle może oznaczają rozciąganie się macicy, każda z nas jest inna i inaczej reaguje więc może u Ciebie jest właśnie tak. Trochę niepokojące są krwawienia ale może jest jakiś krwiak, którego nie widać na usg, tak jak u mnie było. Ja mam cały czas plamienia, czasami 3-4 dni czysto i znowu. Też się martwię ale staram się myśleć pozytywnie, z każdym dniem jesteśmy dalej i mamy większe szanse. Trzymam za Was kciuki:tak::tak::tak:

Anulla tak beta później zwalnia, już po serduszkowej nie ma sensu robić :-)

Marikka wow, super wynik, odpoczywaj teraz :tak:

Ostatnia edycja:
No i czar prysł
Dzisiejsza beta 125
Ale to była chyba tylko formalność. Chociaż cień nadziei też był. . .

Ale z dobrych wiadomości, dostałam tzn wyprosiłam skierowanie do genetyka.no i niestety tylko dla mnie bo zapomniałam poprosić dla męża.
Ale może pójdzie ze mną na wizytę i na badania dostaniemy już oboje.

A nad zmianą kliniki też się zastanowie, pogadamy z mężem, poczytam na forach opinie. . . Mam jeszcze dwie kliniki w mieście . . .

Haniu
Kochana 3maj się, wiem że ciężko tak leżeć ale będzie dobrze.nie powiedzieli ci skąd te krwawienia?

Dr mówi ze z usg wszystko wyglada ok. No ale cos tam musi sie złuszczac skoro leci krew. Oczywiście ze będę leżeć tylko te bóle. Wizytę mam w czwartek za tydzień to chyba będzie 18.09. Dr powiedział ze musimy mieć odstęp chociaż tygodnia żeby zobaczyć co i jak. Przyjmuje dzielnie zastrzyki chociaż mam już obolały tyłek :) trzymam za Was kciuki :)

Genna póki co z maluszkiem wszystko okey czekam jeszcze do jutra na wizytę u genetyka.Dopiero chyba w piatek się odezwę co i jak, bo późno mam wizytę

WRZESIEŃ:

10.09.2014 Smerfeta wizyta
10.09.2014 Marikka punkcja
10.09.2014 Enni transfer

11.09.2014 Syllka wizyta u genetyka
11.09.2014 kwiatuszekq transfer
12.09.2014 Magda, USG połówkowe
12.09.2014 Hania wizyta
13.09.2014 Kasik81 transfer
15.09.2014 Milena wizyta u gina prowadzącego
15.09.2014 Kasik wizyta u immunologa
15.09.2014 Kotuska wizyta
15.09.2014 Syllka wizyta u gina prowadzącego
15.09.2014 Anulla wizyta
16.09.2014 Anuszka wizyta
16.09.2014 Madziula87 wysoka beta
18.09.2014 Natanka wizyta pęcherzykowa
18.09.2014 Hania wizyta
22.09.2014 Milena prenatalne USG
22.09.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne
25.09.2014 Kasik prenatalne
26.09.2014 Magda, echo serca
29.09.2014 Montana wizyta w klinice
30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego

PAŹDZIERNIK:
04.10.2014 Jazzabell badania prenatalne
09.10.2014 KasiaMakaronik wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A ja jutro muszę jechać do Invicty bo mam termin na pobranie krwi na mutacje w genie (na raka) na nfz i przy okazji zrobię subpopulacje limfocytów bo u nas nie robią a muszę mieć wyniki na poniedziałek. A to oznacza, że będę musiała wcześniej wstać, ostatnio wstawałam około 9-10 :szok: Pani doktor mi napisała, że subpopulacje mam zrobić do 10-tej ale chyba jak będę przed 12-tą to też się nic nie stanie? Wyjadę sobie z domu o 10-tej. Na czczo chyba nie trzeba być, nie pamiętam już :confused:

Hania moim zdaniem prg ok

Ostatnia edycja:
Anuszka przykro mi :-( Nie dostaniesz dla M skierowania na badania na nfz jeżeli nie będzie miał wizyty i skierowania, takie są wymogi nfz. Niech M idzie do rodzinnego i powie o co chodzi, my dostaliśmy bez problemu, a jak pokaże Twoje skierowanie to już na bank dostanie.

Kasik81 super wieści :-) 13-tki na pewno będą szczęśliwe :tak:

reklama
Kasik w Łodzi to te badania robiłam o godz 17-tej. W sumie nie wiem do którego badania trzeba być na czczo

Anuszka masz super klinikę u siebie - novum! Ja bym do niej leciała. Trzymaj się kochana!

Hania tak tip-topkami przynosisz nam dobre wieści o maluszku i to jest dobre :-) oby tak dalej, będzie dobrze :-)

Anulla gratuluję :-D a do mnie jeszcze nie dociera haha :-)

Kasik81 pięknie! Aż 6 zarodeczków! :-) mocne kciuki, niech się pięknie dzielą

Marika połóż sobie zimny okład na jajniki. Mi pomagało. Pij dużo wody by przeciwdziałać hiperce

A u mnie wszystko ok :-) Dzidziol wyglądał jak obcy :-D to już nie kijaneczka ;-) ma rączki i nóżki - były zgiete w stawach. Mierzy już całe 4 cm! Od jutra odstawiam powoli encorton tzn teraz przez 2 tyg mam brać 5 mg a potem jeśli będzie ok to lekarz pozwoli na odstawienie. A i jeszcze tylko żelazo dostałam do całej reszty tableteczek ;-)

Do góry