reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Enni pisałam już na wątku IUI ale powtórzę też tutaj, że bardzo mi przykro :-(

Genna ZUS podobno sprawdza wyrywkowo zwolnienia, bez względu czy ciążowe czy nie, bardziej sprawdzają czy ktoś w ogóle przebywa w domu lub w pobliżu np. na spacerze, w sklepie czy aptece. Jest wiele osób, które biorą zwolnienia i jadą np. za granicę do męża albo na wycieczkę albo po prostu pracują na czarno.

Anulla beta piękna, w poniedziałek będzie pęcherzyk na milion procent bo beta będzie powyżej 2 tys :tak::-)

Kasik, ja to cały czas patrzę na Twoje wyniki i widzę, że mamy w miarę podobne, więc się uspokajam, że jest ok i rzeczywiście do poniedziałku wzrośnie tak dużo. Byłam w szoku, ze beta tak szybko rośnie:) A zwalnia po ilu tys?

A może zmiana kliniki to i dla mnie będzie dobre wyjście.
Może nowi lekarze i inne podejście i na mnie lepiej zadziała . . .dylemat

anuszka zastanów się, bo nowi lekarze mogą mieć inne odejście i inny plan działania. Jeśli to będzie 3 podejście to może akurat opłaca się zmienić i nie stracisz a zyskasz. Ja bym po 2 próbach w tej samej klinice zmieniła, bo tak chciałam robić.

Przepraszam Was ze sie nie udzielam i w końcu wygonicie mnie z forum :) mam ciężkie dni. Dzis była pierwsza troche przespana noc. Mam duże bóle i cały czas jak nie krwawie to plamie. Wczoraj już nie dawałam rady i poszłam na wizytę. Grosiu urósł do 0,68 cm serduszko przyspieszyło do 130 uderzeń. To super wiadomości. Złe to ze mam twarda macice taka skurczowa i ze mam te bóle. Leżę tylko wstaje na siusiu i po jedzenie i cierpię. Ale to nie ważne chociaż jestem bardzo bardzo zmęczona tym niewyspaniem. Martwię sie bardzo bo skąd te bóle i krwawienia. Odliczamy każdy dzień żeby grosiu był silniejszy. Sorki ze tak smuce ale cholernie sie martwię. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

reklama
Jestem juz po punkcji. Pobrano 22 komorki!:szok: Gdzie ja to wszystko pomiescilam? :confused: no i teraz juz wiadomo skad ten ogromny estradiol. Niestety nie wiem ile z nich jest dojrzalych. Dowiem sie tego oraz ile udalo sie uzyskac zarodkow, dopiero przed poniedzialkowym transferem.
Teraz pizamka, aplikacja luteiny, estrofemu i ide do lozka, bo brzuch coraz mocniej zaczyna bolec.

Do góry