reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kotuska, jakiego masz pięknego kociaka :-D spodnie też fajnie się prezentują:tak: już też bym chciała mieć taki brzuszek :-p

dziewczyny olej w ciąży można pić? bo ja go odstawiłam bo nie byłam pewna. W sumie malutko mi zostało i tylko do 1.10 data ważności, więc nie jest mi szkoda wylać, a nie wiem czy można go pić, czy nie.

reklama
co do bolesności @, to tak jak Smerfeta - kupiłam no spę max i paracetamol i tylko to jadłam. A jak tydzień przed okresem piłam olej lniany, to naprawdę miałam o niebo mniej bolesny okres. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, no ale nie męczyłam się jak zwykle.

Anuszka strasznie mi przykro, zmień klinikę ,przynajmniej będziesz miała ten komfort psychiczny , że ktoś popatrzy na przypadek Wasz świeżym okiem. My się już lepiej czujemy po zmianie, odzyskaliśmy wiarę :-)

Smerfetka,Anulla dziękuję za ODP. Przy następnym będę musiała jakoś funkcjonować z nospą i paracetamolem, bo nie chciałabym zaszkodzić i tak beznadziejnym moim pęcherzykom.
Na pewno zaopatrze się również w jakieś witaminki.

Ostatnia edycja:
Anuszka przykro mi bardzo , tak jak pisze smerfeta Masz świetne Novum u siebie ja bym tam poszła na twoim
Miejscu !!!
Kotuska wstyd sie przyznać ale moj brzuch to podobny do ciebie a czasem nawet mniejszy :p bo taki mam Na wieczór jak sie najem i mam wzdęcia :) wiec spokojnie wchodzę w spodnie z gumkami ;)
Smerfeta ale ten twój człowieczek tyłem Brzydko sie pokazał :) ale juz bardziej człek piękny z niego :) grasuje pięknego malucha :) na następnej wizycie to juz bedzie wiadomo co tam sie chowa :)

Kasik ty juz w 11 tygodniu jestes i te plamienia jeszcze cie męczą bidulko :( mi tez u mnie mówili o subpopulacjach ze na czczo.

No i tak dziewczynki
Mam dylemat co do przejścia do Novum
I właśnie sobie uświadomiłam ze Invicte też mam w swoim mieście bo dostała kasę na ten rok . . . ;-)
Więc mam co robić . . . Będę szukać opinii . . .
Ale może wy coś mi powiecie na temat swoich klinik Novum i Invicta, chociaż zdaje sobie sprawę że w każdym mieście może być inaczej. . .

Ostatnia edycja:
Smerfeta az weszlam w neta na forum w telefonie, nie przez aplikacje, zeby obejrzec Twoje szczescie i az mi sie lezka w oku zakrecila, maly czlowiek :)

genna wg usg wczoraj zaczal sie 10 tc ale wg punkcji trwa 9 :) Plamienia dzisiaj sa prawie niezauwazalne, taka lekko zabarwiona luteina.

Anuszka duzo dobrego slyszalam o Novum :)

Kotuska Twoich zdjec nawet normalnie w necie na telefonie nie widze, obejrze jutro po poludniu na kompie w pracy jak wroce z Gdanska bo jestem ciekawa jak sie ciuchy w rzeczywistosci prezentuja.

Postanowilam jechac na czczo, bedzie ciezko, zwlaszcza po porannej lutce podjezykowej ale jakos dam rade.

reklama
Anuszka bardzo mi przykro że się nie powiodło:no:,tulę mocno
Enni przykro mi nie poddawaj się
Anulla beta super gratuluje:-) trzymam kciuki za pęcherzyk ciążowy
Marika trzymam mocno kciuki za transfer poniedziałkowy:tak:
Smerfeta obcy coraz bardziej przypomina człowieczka:tak::-)

Do góry