reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik, mi mówiłyście, że nie musi być na czczo, ale w sumie to ja już sama nie wiem:sorry2:
Haniu, trzymam dalej mocno zaciśnięte kciuki za Twojego maluszka, niech rośnie i walczy. Oszczędzaj się i leż - dasz radę, bo czego się nie robi dla maleństwa;-)
Smerfeta, no gratuluję sporego malucha :)) Widoki na pewno piękne, ja to chyba się popłaczę jak zobaczę pęcherzyk ciążowy, bo ciągle się boję, czy będzie - a co dopiero jak zobaczę rączki i nóżki u kropka:) Ja to jak coś to zobaczę kijankę :-) - tylko lekarz musi pokazać, bo pewnie na początku nic nie zobaczę :sorry2:

Kasik, ja poprzednie subpopulacje robiłam po śniadaniu i jak miałam powtórzyć teraz w ciąży to lekarka powiedziała ze robi je się na czczo ! Podobno to ważne i mogłam mieć zafalszywowany wynik poprzednio.

Smerfeta, pokaz nam swoja dzidzie.

Ostatnia edycja:
Kotuska oto dzidziolek :-D
DSC_0515[1].jpg

Załączniki

• DSC_0515[1].jpg
    DSC_0515[1].jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 61
Smerfeta, ale śliczne foto dzidziusia ;)

Ja w piątek zabieram z sobą siostrzenice na USG. Młoda strasznie przeżywa wszystko i czeka na kuzynke ;) Poproszę też o nagranie badania na płytę.

Smerfeta ale super fota ! Fakt wygląda jak mały Alien ;-)

Kasik jedz na czczo lepiej.

A ja mam juz spodnie co je zamawiałam no i tak się prezentują. Na fotce nawet sie załapał mój kot. On to musi byc w centrum zawsze.

Załączniki

• 20140910_184359.jpg
    20140910_184359.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 68
  • 20140910_184443.jpg
    20140910_184443.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Co zażywacie na mocny ból prócz ibuprofenu ? próbowałam paracetamol , apap i nic mi nie daję, zawsze miałam bardzo mocne bóle podczas @ , aż mdlałam i wy...... z bólu .
Nie chcę zażywać tego świństwa , by zrobić wszystko co możliwe by się nie powtórzyła sytuacja ....
Madziulka ja zawsze miałam bolesne @ i brałam ketonal ale też się okazało że szkodzi na komórki. Kupiłam najmocniejszą nospe i do tego tylko paracetamol i jakoś pomagało... poza tym mam wrażenie, że po ivf ciut mniejsze miałam boleści miesiączkowe. Dziś też czytałam że olej lniany reguluje cykl i też pomaga na boleści więc może zakup olej i po prostu dodawaj do sałatek itd. Ja też planuje zakup oleju

Edycja:

Kotuska pięęęękny kot :tak: mój brzuch też tak wygląda :) A jakiego jesteś wzrostu? Mi pewnie będzie ciężko przez neta kupić bo jestem dość wysoka

Ostatnia edycja:
Do góry