kasik36
Fanka BB :)
Smerfeta na stronie Invicty jest napisane, że badanie należy wykonać między godz 7 a 9 i na czczo ale oni tak piszą prawie przy każdym badaniu ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziulka ja zawsze miałam bolesne @ i brałam ketonal ale też się okazało że szkodzi na komórki. Kupiłam najmocniejszą nospe i do tego tylko paracetamol i jakoś pomagało... poza tym mam wrażenie, że po ivf ciut mniejsze miałam boleści miesiączkowe. Dziś też czytałam że olej lniany reguluje cykl i też pomaga na boleści więc może zakup olej i po prostu dodawaj do sałatek itd. Ja też planuje zakup olejuCo zażywacie na mocny ból prócz ibuprofenu ? próbowałam paracetamol , apap i nic mi nie daję, zawsze miałam bardzo mocne bóle podczas @ , aż mdlałam i wy...... z bólu .
Nie chcę zażywać tego świństwa , by zrobić wszystko co możliwe by się nie powtórzyła sytuacja ....